Andi Moisescu a făcut topul celor mai tari femei din România. Soţia lui, Olivia Steer, nu intră în primele trei!
Andi Moiescu, cel mai îndrăgit prezentator TV de la noi, a spus ce femei preferă și care ocupă locul 1 în topul celor mai tari.

Andi Moisescu, în vârstă de 50 de ani, a făcut topul celor mai tari femei din România. Surprinzător este faptul că jurnalistul nu a pus-o pe primul loc pe soția lui, Olivia Steer, alături de care are o căsnicie de 19 ani. Prezentatorul de televiziune a numit pe locul unu o femie celebră, admirată pentru vocea sa.

Acesta a mărturisit că stimează femeile care au o carieră, mai ales pe colegele sale din televiziune. Totuși, dintre toate, pentru el Andra, colega lui de la „Românii au talent„, va fi mereu câștigătoarea topului.


„Femeile pe care le apreciez sunt femeile de carieră. Cred că o să pierd la capitolul ăsta de data aceasta. O să încep să îți spun tot felul de lucruri, de banalități, pe care lumea le știe, o să încep să nominalizez colegele mele de televiziune și așa mai departe. Lucru care este evident!

Colegele mele sunt în top trei, chiar dacă sunt mai mult de trei. Pun mai multe pe același loc ca să încapă toate. Eu nu pot să spun acum că o să îi ia cineva locul Andrei, Andra o să fie tot timpul pe primul loc”, a declart Andi Moiosescu pentru Click!.
Andi Moisescu și Olivia Steer sunt căsătoriți de aproape 20 de ani

Andi Moisescu și Olivia Steer au o relație extrem de stabilă. Cei doi se iubesc foarte mult și nu s-a pus vreodată problema de divorț. Aceștioa s-au căsătorit în 2004 și de atunci sunt de nedespărțit. Au împreună doi copii, David și Luca Moisescu, pe care îi țin departe de lumina reflectoarelor. de câțiva ani, Olivia s-a rertras și ea din lumea publică.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *