Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Un celebru vlogger de turism român s-a apucat de filme pentru adulți




Cătălin Back your Pack, celebrul vlogger român pe turism, a făcut o schimbare radicală și a intrat în industria p0rnografiei.

Împreună cu o altă româncă a început să filmeze scurte clipuri p0rno în care cei doi fac dragoste, pe care le postează apoi pe platforma OnlyFans.


În cadrul podcastului moderat de Radu Țibulcă, Cătălin a vorbit despre conținutul pentru adulți.

„Conturile chiar sunt super entertaining! Oamenii văd tot felul de lucruri. Am început să facem asta împreună, eu cu Andreea. Conținutul de acolo e foarte light. Cu discuții, de toate. Nu știm exact în ce direcție ne ducem”, a povestit el conform Click.ro

Vloggerul are peste 70.000 de urmăritori, iar pe Youtube peste 500 de mii de oameni care se bucură de conținutul lui de travelling.

Cătălin Stănciulescu a fost actor, a jucat într-un film de pe Prima TV, denumit „Iubiri secrete”, care s-a difuzat în 2011, apoi a avut diverse job-uri. Totul până în 2015, când a decis să iasă din zona de confort şi să îşi transforme viaţa într-o călătorie continuă.























Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: Paypal







Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *