Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

„Ai fost abordată de fotbalişti?”. Fiica cea mică a Anamariei Prodan nu s-a mai ferit. Mărturisirile făcute de Sarah Dumitrescu
Fiica cea mică a Anamariei Prodan, Sarah Dumitrescu, nu s-a mai ferit şi a oferit detalii spectaculoase din viaţa privată. Tânăra în vârstă de 23 de ani îi calcă pe urme tatălui ei, Tiberiu Dumitrescu, şi joacă baschet. Este legitimată în Statele Unite, la Cal Poly Mustangs, dar în 2022 a trecut prin mai multe operaţii şi avut nevoie de o lungă recuperare.

Sarah a stat alături de mama ei în cea mai grea perioadă din carieră. Jucătorii impresariaţi de Anamaria Prodan nu o interesează pe fiica din prima căsnicie a vedetei care a împlinit 50 de ani.

Fiica cea mică a Anamariei Prodan, Sarah Dumitrescu, nu s-a mai ferit

Sarah Dumitrescu a recunoscut că nu şi-a dorit o relaţie cu vreun fotbalist din România. Aceştia au căutat-o însă pentru a discuta cu Anamaria Prodan.


„(Reporter: Fotbaliştii români te-au abordat până acum sau sunt mai temători din cauza mamei tale?) Nu, sincer… niciodată nu m-am prezentat să mă poată aborda cineva. Nu sunt interesată acum.

(Reporter: Dar au încercat prin tine să ajungă la mama ta?) Hmmm, da! Încerc să văd partea bună în oameni, dar cred că da„, a declarat Sarah Dumitrescu în exclusivitate pentru AntenaSport.

Sarah este o prezenţă activă pe reţelele sociale. Are aproape 150.000 de urmăritori pe contul său de Instagram. Uimeşte cu fiecare apariţie.

Fiica cea mică a Anamariei Prodan s-a apucat de baschet încă de când avea 10 ani. De la 12 ani s-a mutat singură, în încercarea de a-și îndeplini visul și a deveni jucătoare profesionistă. În 2022 a trecut prin clipe grele şi a avut nevoie de o nouă intervenţie chirurgicală la genunchi.”Sunt deja la a treia operație, mă simt foarte bine. Am fost operata în septembrie. Prima a fost cea mai grea, dar Doamne Ajuta să nu mă accidentez iar. Mă simt foarte bine acum. Mă simt stăpână pe picioare și merg la recuperare în fiecare zi și chiar mă simt foarte foarte bine„, spunea Sarah Dumitrescu, anul trecut.

Cine este bărbatul care o emoționează până la lacrimi pe Sarah Dumitrescu

Sarah Dumitrescu a declarat că nu a întâlnit niciodată o persoană precum Tiberiu Dumitrescu. Tânăra a moștenit pasiunea acestuia, baschetul. Fiica Anamariei Prodan vrea să-i îndeplinească marele vis tatălui ei și să ajungă o jucătoare de top.

„Cred că tata este idolul meu, am mulți idoli cunoscuți și așa, dar a fost langa mine non stop. Nu am întâlnit un om să îți fie alături cum mi-a fost el și nu știu, parcă o fac și pentru el… Să mă vadă pe mine, să își traiască visul prin mine, daca el n-a putut”, a spus Sarah Dumitrescu, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Sarah este legitimată la Cal Poly Mustangs, echipă care reprezintă California Polytechnic State University, din San Luis Obispo.Fiica cea mică a Anamariei Prodan: „Arăt perfect!”

Fiica Anamariei Prodan a fost întrebată dacă a suferit operații estetice și a ținut să pună capăt tuturor speculațiilor. Sarah Dumitrescu are 22 de ani şi a făcut senzație la petrecerea dată de mama ei, care a împlinit 50 de ani.

„Nu am nici o intervenție, de nici un fel! M-a distrat. Sunt sportivă de performanță. Nu am timp de așa ceva. Mi se pare jenant să-ți faci operații la vârsta mea. Am văzut și că am extensii și gene! Asta da, am, când am liber. Atât!

La ce viață am eu, nu am timp de prostii. Arăt perfect. Este vorba de genă. Mama arată perfect, frații mei la fel, eu la fel. Suntem unici, frumoși și deștepți. În primul rând, suntem oameni cu O mare. Modestia este pentru alt gen de oameni. Eu știu ce pot și cât sunt de bună. Și muncesc să fiu zilnic mult mai bună”, a declarat Sarah Prodan pentru click.ro.Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *