Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

O mireasă și-a surprins viitorul soț în timp ce era alăptat de mama lui, înainte de nuntă. Femeia a rămas șocată
Deși trebuia să se bucure de unul dintre cele mai frumoase momente din viața ei, o mireasă l-a surprins pe viitorul ei soț în timp ce era alăptat de mama lui. Totul s-a întâmplat chiar înainte de nuntă. Femeia a rămas șocată.

Georgie Mitchell a făcut povestea celor doi miri publică. Makeup artistul obișnuiește să organizeze nunți în Marea Britanie, iar în ultimul podcast postat le-a relatat oamenilor ce a aflat de la o fostă colegă.

O mireasă l-a surprins pe viitorul soț în timp ce era alăptat de mama lui

Georgie a numit-o pe fosta ei colegă „Jenny” și a început povestea prin a spune că femeia a anunțat că merge la toaletă după ce aceasta îi finalizase coafura și machiajul. De la vis la coșmar nu a fost drum lung.


În momentul în care a ajuns la baie, Jenny a trăit șocul vieții, unul destul de mare încât să poată pune capăt nunții cu partenerul ei. Mireasa l-a văzut pe viitorul ei soț în timp ce „era alăptat de mama lui”.

Makeup artistul a sărit în apărarea miresei, spunând că femeia nu știa „că se întâmplă așa ceva”. Curiozitatea a „împins-o” pe colega de podcast a lui Georgie să întrebe cum este posibil ca mama mirelui să mai aibă lapte după atâția ani.

Explicația dată de Georgie a fost una care a făcut situația să devină și mai șocantă. Makeup artistul este de părere că femeia și-a alăptat fiul în cursul acestor ani.S-au mai căsătorit sau nu cei doi miri?

Dacă unele femei ar fi fugit după ce ar fi văzut o astfel de scenă, Jenny nu a renunțat la viitorul ei soț, nici măcar pentru că încă era alăptat de mama lui. Nunta a avut loc, în cele din urmă. Podcastul a devenit viral și a strâns numeroase reacții.

Mulți nu înțeleg cum de a avut Jenny puterea să continue nunta după ce l-a văzut pe partenerul ei într-o astfel de ipostază.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *