Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Cine este cea mai bogată româncă din lume? Femeia trăiește o viață ca în povești
Viața acestei românce este cu totul diferită de cea a unui om normal! După ce a renunțat la o carieră de succes în lumea modelingului, ea se bucură de o viață linștită și fără griji.

Cea mai bogată româncă din lume are o viață de invidiat. În trecut, ea a fost model, dar acum a început o viață nouă și liniștită, departe de România.

Anca Verma, fostă Miss România, are o viață frumoasă, fiind o femeie de afaceri de succes. Ea este cunoscută ca fiind cea mai bogată româncă din lume.

Detalii din viața Ancăi Verma


Anca Verma a avut o carieră de invidiat ca model în Europa. Ea a renunțat la podium și s-a angajat la o companie de telefonie mobilă, unde a devenit director general adjunct al operațiunilor pentru București.

Anca s-a căsătorit cu afaceristul indian Abhishek Verma, cu care s-a cunoscut în timpul unei călătorii peste hotare. Acesta este un bărbat foarte bogat, obținându-și averea prin intermediul vânzărilor de armament.

Anca este, în prezent, președintele Olialia World, o companie devenită lider pe piața indiană a bunurilor de larg consum.Anca și Abhishek au împreună o fetiță. Fericita familie locuiește într-un palat luxos, iar mobilierul din interior este poleit cu aur. Pentru a se asigura că totul este în ordine, familia Verma este protejată în permanență de o firmă de pază, iar potrivit filmulețelor care circulă pe internet, paznicii ar fi înarmați.

Anca Verma nu vrea să renunțe la cetățenia română

Anca Verma a menționat în trecut că familia sa face parte din patrimoniul cultural al oamenilor bogați din India. Cu toate acestea, românca nu vrea să dea uitării rădăcinile sale.„În multe ocazii am primit oferte de a intra în politica din India, dar am refuzat, deoarece nu vreau să renunț la cetățenia română. Suntem o parte din patrimoniul cultural bogat al familiilor din India, unde am devenit o figură bine cunoscută în India socială, în politică și în cercurile de afaceri. Este foarte dificil de a merge oriunde în India, fără a fi recunoscută.

Viața în India este de lux. Aici avem aproape 103 de persoane care lucrează la noi în casă pentru a avea grijă de nevoile noastre de zi cu zi. Oamenii din India iubesc și adoră familia mea”, a spus Anca, într-un interviu acordat pentru voceata.eu, potrivit b1tv.ro.Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *