Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Cod roşu de inundaţii. Ninsori abundente în multe regiuni din România, un copac a căzut peste o maşină
Judeţul Suceava se află parţial sub alertă Cod portocaliu de ninsori abundente şi strat de zăpadă consistent. În Timiş, este cod roşu de inundaţii.

UPDATE Cod roşu – Prin Hotărârea Comitetului local pentru Situaţii de Urgenţă, s-a dispus evacuarea a aproximativ 65 şcolari, preşcolari şi cadre didactice de la Şcoala Gimnazială Răchita.

Cod roşu de inundaţii. Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis, luni, a avertizare Cod roşu de inundaţii, valabilă pe un sector al râului Bega, pe parcursul următoarelor ore.

Conform prognozei de specialitate, până la ora 16:00, ca urmare a precipitaţiilor înregistrate, a celor prognozate, cedării apei din stratul de zăpadă şi propagării, se pot produce creşteri importante de debite şi de niveluri, cu depăşirea Cotelor de pericol, pe râul Bega pe sectorul S.H. Făget – S.H. Balinţ (judeţul Timiş).


Avertizarea a fost transmisă către: Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, Administraţia Naţională Apele Române, Ministerul Afacerilor Interne, mass-media, Hidroelectrica S.A., Administraţia Bazinală de Apă Banat şi Sistemul de Gospodărire a Apelor Timiş.

Restricţii pentru camioane în Suceava, din cauza ninsorii abundente

Circulaţia a fost restricţionată pentru camioanele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone pe DN 17, în judeţul Suceava, din cauza ninsorii abundente.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 17, între localităţile Gura Humorului şi Poiana Stampei (Pasul Tihuţa), judeţul Suceava, din cauza ninsorii abundente, s-a luat măsura restricţionării circulaţiei pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, în reprize de 30 de minute, pentru a permite utilajelor de deszăpezire să acţioneze.Nu sunt înregistrate evenimente rutiere. Judeţul Suceava se află parţial sub alertă Cod portocaliu de ninsori abundente şi strat de zăpadă consistent, până luni la ora 15.00.

Copac căzut peste o maşină la Sighişoara

Un copac a căzut peste un autoturism în cursul zilei de luni, 27 Februarie 2023, ora 08:30, pe DN14, în municipiul Sighișoara.

Potrivit Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române, pe DN14, la kilometrul 88+550 de metri, localitatea Sighișoara, județul Mureș, un copac a căzut pe un autoturism, provocând rănirea unei persoane. Din primele investigații, persoana a suferit leziuni ușoare. Circulația rutieră este blocată pe ambele sensuri de mers, pentru intervenția echipajelor de specialitate. Se estimează reluarea traficului în condiții normale în 45 de minute.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *