Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Doliu în lumea teatrului. A murit actorul Florin Beciu, directorul Teatrului Național Caracal
Lumea teatrului românesc este din nou în doliu. Actorul Florin Beciu, directorul Teatrului Național Caracal, a încetat din viață luni dimineață.

A murit actorul Florin Beciu, directorul Teatrului Național Caracal. Florin Beciu a fost Directorul Centrului Cultural Municipal „Radu Şerban” din Caracal și în ultima perioadă s-a luptat cu o boală cumplită care din păcate, l-a răpus.

A murit actorul Florin Beciu, directorul Teatrului Național Caracal

Vestea morții sale a fost dată de reprezentanții instituției care știau de problemele de sănătate pe actorul le avea.


„Anunțăm cu regret plecarea mult prea timpurie a actorului, regizorului artistic, colegului și prietenului Florin Beciu. Ne simțim lipsiți de un om care nu de puține ori a poziționat activitatea artistică mai presus de sine, arătând dovada sacrificiului ori de câte ori avea ocazia. Rămânem cu generozitatea, inteligența sensibilă, verticalitatea și disponibilitatea unui om care a făcut atâția tineri să își deschidă aripile și să creadă că pot mai mult. De aceea spunem că Florin va trăi veșnic prin sutele de adolescenți care au avut bucuria de a lucra cu el și de a se lăsa purtați de sfaturile sale. Este o pierdere mai presus de cuvinte, mai presus de necuvinte. Drum lin!”, au transmis reprezentanții Centrului Cultural Municipal „Radu Şerban” din Caracal pe pagina de Facebook.

Regretatul actor va fi depus la Biserica din Cimitirul Nr.1 din Caracal de unde va condus pe ultimul drum miercuri, 1 martie, la ora 12.00.Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *