Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Fata de 25 de ani s-a căsătorit cu bătrânul de 70 pentru bani, dar în noaptea nunții a primit mai mult decât se aștepta. A doua zi a cerut: ,,Divorț. Imediat!”. Ce s-a întâmplat în noaptea nunții
O tânără a trăit șocul vieții ei! După nunta spectaculoasă cu bărbatul de 70 de ani, aceasta a cerut divorț imediat. Iată ce a aflat în noaptea nunții!

Un mire de 70 de ani și frumoasa lui mireasă de numai 25 de ani au făcut multe sprâncene să se ridice atunci când s-au cazat în hotel în noaptea nunții lor. În dimineața următoare, la exact 8:00, bărbatul de 70 de ani a intrat în camera unde se lua micul-dejun fluierând fericit. S-a așezat la masă și și-a comandat mâncarea, zâmbind larg către chelneriță.

Peste un sfert de oră și-a făcut apariția și tânăra lui mireasă, a intrat în cameră împleticindu-se puțin. Avea cearcăne uriașe și părul ei era în mare dezordine. Îngrijorată, chelnerița s-a apropiat de ea și i-a zis: ”Oh, doamne, ce s-a întâmplat cu tine? Sunteți o mireasă superbă măritată cu un bătrân, dar arătați de parcă noaptea nunții a fost o luptă de câini!”


Tânăra soție a răspuns: ”Demonul ăsta m-a păcălit. Zicea că timp de 50 de ani și-a adunat REZERVE și a strâns. Nu vorbea despre bani”.

Cristina Carta Villa era foarte fericită cu alegerea pe care a făcut-o în viață, era căsătorită de 20 de ani cu soțul ei, sau cel puțin așa credea ea. Dar viața ei perfectă s-a sfărâmat brusc în momentul în care a făcut o descoperire cu adevărat șocantă: fusese divorțată în tot acest timp.

Acum Cristina, în vârstă de 59 de ani, își dă în judecată presupusul ”soț” în vârstă de 90 de ani, Gabriel Villa. Ea cere ca divorțul să fie anulat pentru că ea nu a știut nimic despre el! Tot femeia încearcă să îl oprească din a vinde un apartament din New York în valoare de 1,4 milioane de dolari, apartament care fusese casa lor timp de 20 de ani.Se pare că Gabriel, de meserie avocat, a reușit o astfel de performanță, aceea de a divorța de soție fără știința soției, aplicând pentru divorț în Republica Dominicană, și citând ca argumente ”incompatibilitate de temperamente”, și faptul că soția i-a făcut viața insuportabilă. Minciuna față de Cristina a fost prelungită pentru că el a angajat avocații care i-a reprezentat pe amândoi.

Cristina spune că în căsnicia lor nu au existat probleme și că ei încă se iubesc. Încă nu este clar dacă un divorț în Republica Dominicană este legal dat fiind că niciunul dintre soți nu s-a prezentat la tribunal, dar un lucru e cert, motivul pentru care soțul a divorțat de femeie: voia să își protejeze averea!

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *