Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

O femeie s-a căsătorit cu un covor după ce a divorțat de soț. Bekki Cocks are doi copii: „Sunt puțin obsedată de el” / FOTO
Tot mai multe femei se căsătoresc cu obiecte după ce trec prin experiențe neplăcute în dragoste. Acesta este și cazul lui Bekki Cocks, care a făcut nuntă cu un covor, după ce a divorțat de soț. Ea este mamă a doi copii și pare că și-a găsit fericirea.

Dacă unele femei anunțau că s-au căsătorit cu păpuși ori cu alte obiecte, Bekki Cocks s-a îndrăgostit de covorul ei! Ea a făcut nuntă cu mocheta chiar sub privirile familiei și a prietenilor apropiați.

O femeie s-a căsătorit cu un covor

Dragostea nu are… limite! O femeie și-a botezat covorul Mat, iar apoi s-a căsătorit cu el. Bekki Cocks a postat mai multe imagini de la nuntă, iar fotografiile au devenit virale pe internet și au strâns numeroase reacții.


Pentru că numai pe el în poate „vedea”, femeia i-a jurat covorului iubire până la adânci bătrâneți. De față la ceremonia de căsătorie au fost prietenii și rudele ei. După ce a dus relația la urmărtorul nivel, Bekki Cocks a spus că este obsedată de „partenerul” ei.

Femeii nici nu îi trecea prin cap că ar putea să facă nuntă cu covorul, însă prietenii i-au spus în glumă să se căsătorească cu acesta dacă îl iubește cu adevărat. Fără să stea prea mult pe gânduri, Bekki Cocks a trecut la fapte.

Ce a spus femeia despre „partenerul” ei
Bekki Cocks a început să prindă sentimente pentru covor după ce l-a cumpărat. Femeia a mărturisit că a petrecut mult timp pentru a-l îngriji și l-a curățat chiar și de mai multe ori pe zi. Acum, ea nici nu se poate gândi că ar putea sta departe de el.„L-am cumpărat pe Mat acum un an și le-am spus tuturor despre cât de mult îl iubesc, de atunci. Am început să o iau în serios, după ce prietenii mei obișnuiau să glumească și să mă întrebe de ce nu mă căsătoresc cu el dacă îl iubesc atât de mult. Am petrecut atât de mult timp îngrijindu-l și curățându-l de câteva ori pe zi și asigurându-mă că arată mereu foarte bine. Nu pot sta fără el acum. Sunt puțin obsedată de el. Când copiii mei dorm, stau cu el în pat și îi împărtășesc cele mai intime gânduri”, a spus Bekki Cocks.

Femeia susține că îi împărtășește covorului până și cele mai „intime gânduri”, însă numai atunci când cei mici dorm.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *