Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Caz șocant! O româncă și-a vândut fetița unui bărbat de 70 de ani. Aceasta ar fi luat 90.000 de euro
O româncă în vârstă de 27 de ani și-a vândut propria fiică unui bărbat de 70 de ani. Aceasta ar fi primit de-a lungul timpului aproximativ 90.000. Tatăl este și el implicat în infracțiune, iar acum este căutat de poliție, doarece a luat fetița cu el și a fugit.

Un caz șocat a avut loc în Franța, iar în centrul atenției se află o româncă în vârstă de 27 de ani, care este suspectată de faptul că alături de partenerul ei și-ar fi vândut fetița pentru 90.000 de euro. Fetița, în vârstă de numai 12 ani, ar fi fost vândută unui bărbat de 70 de ani. Mama acesteia și pensionarul au fost arestați, însă tatăl fetiței a reușit să fugă, luând și copilul cu el, iar în prezent sunt căutați de poliție, informează, Le Parisien.


În data de 22 februarie 2023, o investigație judiciară a fost declanșată pentru a cerceta exact situația, a confirmat pentru agenția de presă AFP o sursă din anchetă.

Bărbatul în vârstă de 70 de ani a fost cercetat, fiind suspectat de agresiune sexuală asupra unui minor. Pe de altă parte, mama fetiței este urmărită penal pentru trafic de persoane. Având în vedere aceste acuzații, cei doi au fost plasați în arest preventiv, informează Nieuwsblad.

Fetița a fost traficată pe parcursul mai multor aniPresa din Hexagon a relatat că pensionarul a fost prin în flagrant chiar în momentul comitea infracțiuni față de minoră. Totul s-a întâmplat într-un cinematograf din Paris. La fața locului să aflau și cei doi părinți ai fetiței. Infracțiunile ar fi fost comise pe o perioadă mai lungă de timp, de-a lungul mai multor ani, timp în care bărbatul de 70 de ani le-ar fi dat părinților aproape 90.000 de euro.

Bătrânul a încercat să se apere, spunând polițiștilor că le-a dat părinților acești bani din„generozitate”, pentru a-i ajuta. Anchetatorii nu au crezut niciun cuvânt din afirmația acestuia.

Și mama și tatăl fetei sunt de origine română. În prezent tatăl este căutat de poliție. Acesta a fugit, luând și minora de 12 ani cu el.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *