Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Doliu în lumea muzicii. S-a stins o legendă
Gary Rossington, ultimul membru fondator al formaţiei Lynyrd Skynyrd, s-a stins din viață, în urmă cu puțin timp, susține presa internațională. Chitaristul din trupa „Lynyrd Skynyrd” a trecu în neființă la vârsta de 71 de ani. Cu toate că nu se cunoaște încă cauza decesului, se știe deja că bărbatul avea probleme cu inima și, mai mult decât atât, acesta a suferit o intervenţie chirurgicală de urgenţă pe inimă în 2021.

Doliu în lumea muzicii rock! Gary Rossington s-a stins din viață, în urmă cu puțin timp. Bărbatul, în vârstă de 71 de ani, a fost ultimul membru fondator al formaţiei Lynyrd Skynyrd.

Gary Rossington s-a stins din viață la vârsta de 71 de ani

Gary Rossington a murit duminică la vârsta de 71 de ani, a anunţat trupa rock americană. Chitaristul a fost ultimul membru fondator al trupei „Lynyrd Skynyrd”.


Această formație este cunoscută în special pentru melodiile-cult „Sweet Home Alabama” şi „Free Bird”.

„Gary este acum cu fraţii săi şi familia Skynyrd în paradis şi cântă bine, aşa cum a făcut-o întotdeauna.”, a scris grupul pe Facebook.

Chitaristul din trupa „Lynyrd Skynyrd” suferea de probleme cu inima

Chiar dacă trupa „Lynyrd Skynyrd” a făcut anunțul decesului, aceștia nu au precizat și cauza morţii. Se știe, însă, că Gary Rossington suferea de probleme cu inima. Mai mult decât atât, el a avut parte și de o intervenţie chirurgicală de urgenţă pe inimă în anul 2021. Trupa a făcut publică vestea, la acea vreme.Gary Rossington s-a născut în anul 1951 în Florida. Chitaristul este cel care a fondat „Lynyrd Skynyrd” în 1964, împreună cu bateristul Bob Burns şi basistul Larry Junstrom. În materie de muzică, solo-ul său de chitară din „Free Bird” este o melodie de aproape zece minute. Acesta este considerat unul dintre cele mai bune din istoria rock-ului.

De-a lungul timpului, celebrul chitarist a supravieţuit mai multor accidente grave. Printre acestea se numără unul de maşină în 1976 şi cel de avion din 1977. În cel din urmă au murit trei dintre membri trupei.

Gary Rossington a fost singurul membru fondator supravieţuitor al trupei „Lynyrd Skynyrd”. Bărbatul de 71 de ani a continuat să cânte de atunci şi urma să facă un turneu în iulie.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *