Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

El este Cosmin, un copil nevinovat în vastă de 11 ani mort în accidentul auto produs de un tânăr care nu avea permis și era beat la volan.
Tânărul de 19 ani din Aninoasa, județul Hunedoara, care a lovit 6 copii pe o trecere de pietoni din Petroșani, a fost arestat pentru 30 de zile.

În faţa instanței, băiatul – care nu are permis de conducere, era băut când s-a petrecut accidentul şi a fugit de la faţa locului – a spus că regretă.

Cei 6 elevi se întorceau de la serbare, când au fost loviţi de maşină. Unul dintre ei, în vârstă de 11 ani, s-a stins câteva ore mai târziu, la spital, în timp ce un coleg de 14 ani este intubat, în stare gravă

Copiii plecaseră de la serbare și mergeau spre casă. Traversau drumul european E79 pe o trecere foarte bine luminată.


La ora 21:58, șase dintre ei au fost izbiți în plin de o mașină neagră. Un alt șofer le acordase prioritate, iar copiii au trecut, când, pe cealaltă bandă, un individ băut și fără permis i-a spulberat. Au urmat momente dramatice, în care ambulanțele soseau pe rând. Între timp, polițiștii îl căutau pe făptaș și făceau cercetările de la fața locului.

Impactul a fost atât de puternic încât bucăți din caroseria mașinii s-au împrăștiat pe șosea.

Cosmin, unul dintre copilaşii răniţi, a murit la spital. Avea doar 11 ani.

În spitalul din Petroșani, se făcea triajul victimelor. Trei copii au fost trimişi la spitale din Timișoara. Doi dintre ei sunt în stare bună.

Unul dintre copiii loviți de mașină a fost transferat la secția Chirurgie și Ortopedie Traumatică. Un alt adolescent, de 14 ani este intubat, la secția de terapie intensivă a spitalului județean.Sorin Barac, manager Spitalul Județean Timișoara: „Băiatul este într-o situație destul de gravă, foarte rea, însă colegii de la neurochirurgie au intervenit promt. Sperăm ca organismul lui să fie, să lupte.”

Copiii erau toți la o şcoală de fotbal

Părinții și antrenorul copiilor sunt şocaţi.

Damian Militaru, antrenor de fotbal: „A nenorocit acești copii și familiile lor. Am stat și toată noaptea la spital și ne-a dat vestea dimineața ca un copilaș a murit.”

La locul tragediei, colegii și părinții au adus trandafiri albi și o minge de fotbal și aprins lumânări pentru Cosmin.

Părinte: „Toţi suntem marcați, numai uitaţi-vă în pom. Ce vedem? Flori, nu, din păcate, un adidas al unui copil.”

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *