Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

SE FAC ANGAJĂRI ÎN ROMÂNIA! JOB-UL PLĂTIT CU 1.500 EURO LUNAR PENTRU CARE NU ÎŢI TREBUIE NICI BAC-UL
Din ce în ce mai multe companii au început să ducă lipsă de personal, motiv pentru care sunt dispuse să le ofere salarii mari chiar și celor care nu au BAC-ul luat. Iată care este meseria ce îți poate aduce un venit lunar de 1.500 de euro, precum și multe alte beneficii.

Peste 90.000 de locuri de muncă au fost publicate pe diferite platforme de angajare, în așa fel încât românii, care își doresc să se angajeze, să aibă de unde alege. Deși există job-uri care oferă posibilitatea de a avea un salariu mai mare, mulți ajung să se plafoneze și să se mulțumească cu minimul pe economie.

Job-ul care te plătește cu 1.500 de euro, chiar dacă nu ai Bac-ul luat


Nu vă mai ținem mult în suspans și vă spunem că în 2023 companiile aeriene fac angajări în masă, deoarece în timpul pandemiei au fost nevoite să concedieze o mare parte din personal. Acum, însă, lucrurile s-au schimbat, iar situația s-a complicat, deoarece există cerere mare de curse de zbor, însă personalul este inexistent.

În acest caz, companiile aeriene au decis să angajeze persoane, care deși nu au examenul de Bacalaureat luat, au capacitatea necesară de a lucra. Tot ce trebuie să faci este să obții un atestat EASA (European Union Aviation Safety Agency/Agenţia Europeană de Siguranţă a Aviaţiei) pentru care va trebui să finalizezi un curs de o lună și jumătate.„Nevoia este foarte mare. Noi avem un parteneriat cu un operator aerian şi cursanţii şcolii noastre au prioritate la angajare. Noi suntem norocoşi că am prins parteneriatul ăsta, dar, în general ei depun CV-ul când aud de anumite posturi disponibile”, a afirmat Iulia Iovu, trainer în domeniul aviației, potrivit observatornews.ro.

Un însoțitor de bord va putea primi un salariu cuprins între 1.500 și 3.000 de euro pe lună. Pe lângă asta, se mai adaugă și sporuri pentru orele de zbor și pentru diurnă. De asemenea, vei avea ocazia să vizitezi cele mai frumoase orașe din lume și să cunoști o mulțime de culturi impresionante.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *