Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

O femeie și-a găsit soțul mort într-un dulap din casă, la 8 luni după ce l-a dat dispărut. Incredibil ce s-a întâmplat
O femeie și-a găsit soțul mort în dulapul casei, la distanță de 8 luni după ce l-a dat dispărut.

Deși anchetatorii au verificat locuința de două ori, existând chiar și un miros puternic, nu s-a sesizat nimic. Înainte de Crăciun, soția a căutat ornamentele și a descoperit trupul fără viață al bărbatului care s-a sinucis.

O femeie din statul Illinois, SUA a trecut printr-un șoc în momentul în care a descoperit cadavrul soțului ei în dulapul din casă. El a fost dat dispărut în urmă cu 8 luni, iar anchetatorii au făcut mai multe verificări, dar fără succes.


Femeia și-a găsit soțul mort într-un dulap

Jennifer Maedge a alertat poliția de dispariția soțului ei în urmă cu 8 luni și nici nu se aștepta la un astfel de deznodământ.

Autoritățile au percheziționat casa și au investigat dispariția, dar fără succes.

Opt luni mai târziu, pe 11 decembrie, Richard Maedge a fost găsit mumificat într-un dulap din casă. Soția lui căuta decorațiile pentru Crăciun, iar șocul a fost uriaș. Medicii legiști au dat verdictul de sinucidere.

Am decis să pun bradul de Crăciun și am căutat o cutie cu ornamente de Crăciun și atunci l-am descoperit”, a declarat soția pentru presa locală.

Corpul era mumificat

Când a mers la poliție, Jennifer a spus că a vorbit cu soțul ei cu o zi înainte de a-i anunța dispariție.Când a mers la poliție, Jennifer a spus că a vorbit cu soțul ei cu o zi înainte de a-i anunța dispariție.

El a sunat-o și i-a spus că pleacă mai devreme de la serviciu, dar când a ajuns acasă, nu i-a mai dat de urmă. Toate lucrurile sale erau la locul lor, precum chei sau portofel.

În timpul percheziției, polițiștii au sesizat un miros ciudat, dar locuința era plină de cutii strânse de-a lungul vieții.

Ulterior, s-a simțit și un miros de „canal”, iar anchetatorii au verificat din nou, fără să observe legătura. A venit un instalator care i-a pus un capac pe o conductă de canalizare din subsol pentru a scăpa de miros..

Când se pregătea pentru Crăciun, femeia a verificat într-un dulap mascat decorațiile și a descoperit trupul neînsuflețit al soțului în stare mumificată. Din acest motiv nu a mai fost un miros atât de puternic după o perioadă de timp.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *