Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Profesoara de 31 de ani care i-a predat „lecții deocheate” unui minor pe bancheta din spate a mașinii sale scapă de închisoare
O profesoară care a recunoscut că a făcut sex cu un elev de 16 ani pe bancheta din spate a mașinii ei nu va fi închisă, deoarece un judecător a spus că nu există „nicio dovadă” că băiatul a fost rănit.

Monique Ooms a pledat vinovată săptămâna aceasta în fața tribunalului din Latrobe Valley, statul Victoria, Australia, pentru patru acuzații de act sexual cu un copil, aflat sub supravegherea și îngrijirea ei.

Judecătorii au aflat că Monique Ooms, în vârstă de 31 de ani, îl lua pe adolescent în mașina ei noaptea târziu și îl conducea în locuri îndepărtate, astfel încât să poată face sex amândoi.


Profesoara, prădătoare sexuală

Procurorii au spus că adolescentul se afla într-o „situație vulnerabilă din punct de vedere emoțional” după ce și-a pierdut un prieten apropiat într-un accident de mașină când a început aventura cu profesoara.

Deși risca o pedeapsă maximă de 10 ani de închisoare, profesoara australiană a primit vestea, vineri, 10 martie, că nu va petrece timp după gratii, potrivit Tyla.com.În condamnarea sa, judecătorul Smallwood, care avea experiență în acest tip de cazuri, a pus la îndoială faptul că băiatul a fost într-adevăr vătămat de legătura sa cu profesoara, dat fiind că avea deja 16 ani.

„Adesea, în aceste situații, răul este ceea ce vine de la alți oameni după ce faptele devin publice”, a explicat magistratul australian.

Judecătorul a sugerat apoi că băiatul a fost de acord cu această activitate și că se apropia de vârsta de 17 ani în momentul în care aventurile amoroase au avut loc.Profesoara a fost acuzată că și-a vânat elevul imediat după moartea prietenului său, când el era vulnerabil emoțional.

Cei doi s-au sărutat, apoi au discutat cât de greșit este să aibă o relație, înainte de a continua să facă sex de cel puțin patru ori în săptămânile următoare.

Judecătorul a spus: „Infracțiunea nu este actul sexual în sine, ci a o face în timp ce ești profesor”.

Profesoara, dată afară de la școală și la un pas de sinucidere

Katherine Rolfe, avocata profesoarei, a cerut clemență de la judecător, invocând faptul că Monique și-a pierdut locul de muncă și a îndurat „rușinea publică”.
Profesoara a ajuns să fie internată involuntar la o secție de psihiatrie după o tentativă de sinucidere.

În timp ce adolescentul a refuzat să ia parte la procedurile judiciare împotriva profesoarei sale, mama lui a citit o declarație a unui martor în care a spus că se teme pentru viitorul lui și cum va trece el peste relația cu cadrul didactic.

Monique Ooms urma să fie condamnată vineri (10 martie), dar decizia a fost amânată pentru a permite acuzarii timp să verifice dacă au fost audiate cazuri similare la Curtea de Apel.

Infracțiunea implica o posibilă pedeapsă de 10 ani după gratii. Dar judecătorul, ținând cont de „starea mentală fragilă” a lui Ooms, a decis împotriva unei pedepse privative de libertate.

Ooms și-a pierdut certificatul de predare în urma scandalului, iar acum lucrează în construcții, ca zidar!
Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *