Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Se fac angajari la o companie gigant din Romania. Domeniul e de viitor, joburile sunt bine platite
In aceasta perioada dificila din punct de vedere economic, multi romani cauta oportunitati pentru a castiga mai multi bani, pentru a avea joburi mai stabile si de viitor. Iata ca oportunitatea a venit.

Gigantul Digi RCS RDS face angajari! Compania cauta tineri ambitiosi si dornici sa se specializeze si perfectioneze in domeniul telecomunicatiilor, punand la dispozitia acestora stagii de practica si numeroase oportunitati de angajare pe posturi, precum cele de: Python Developer, iOS Developer, Android Developer, Php Developer, Java Developer, Frontend Web Developer, Mobile Billing Software Developer, Inginer Network Monitoring Center, Inginer Ran Backoffice, Inginer Date Mobile, Inginer Telecomunicatii, Inginer Proiectare, Desenator tehnic, Tehnician Devizier Constructii Telecomunicatii, Tehnician Electrician.


Trebuie sa stii ca in perioada 11 – 12 martie 2023, la Palatul Parlamentului, Grupul DIGI este prezent la a XVI-a editie a Targului de Cariere IT&C, eveniment organizat de LSAC Bucuresti (Liga Studentilor din Facultatea de Automatica si Calculatoare).

„Pe parcursul celor doua zile, reprezentantii departamentului Resurse Umane DIGI ii asteapta la standul 21 din cadrul targului de cariere, pe studentii si absolventii pasionati de tehnologie si inginerie, cu o oferta consistenta de joburi atractive, dintr-o varietate de arii de activitate, cum ar fi: IT&C, software, suport tehnic si servicii clienti.Cei care isi doresc sa isi dezvolte abilitatile de comunicare, relationare si negociere cu clientii, pot aplica pentru urmatoarele joburi disponibile: Consultant Servicii Clienti limba romana, spaniola si italiana, Reprezentant Telesales – Divizia Business, Operator Livrari Echipamente.

Candidatii interesati de construirea unei cariere in domeniul telecomunicatiilor si de oportunitatea de a lucra intr-un mediu dinamic si performant, isi pot depune CV-ul la standul DIGI special amenajat (nr. 21), in perioada 11-12 martie, intre orele 10:00-18:00 (sambata) si 10:00-16:00 (duminica)”, a transmis compania.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *