Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Vasilică Ceterașu caută nume pentru gemeni după ce a devenit tată de băieți. Artistul credea că va avea fetițe: „Noi eram pregătiți…”
Vasilică Cercetașu are motive să radieze de fericire după ce a devenit tată din nou. Artistul caută nume pentru gemeni după ce a născut soția lui. Cei doi soți credeau că vor avea fetițe, dar au avut parte de o surpriză.

Vasilică Ceterașu și soția lui, Amalia Ceterașu, sunat mai fericiți ca niciodată după ce au devenit părinți din nou. Partenera de viață a artistului a născut gemeni, doi băieți sănătoși. Surpriza a fost mare la naștere pentru cei doi.

Vasilică Cercetașu caută nume pentru gemeni


În exclusivitate pentru Antena Stars, Vasilică Ceterașu a mărturisit că el și soția lui, Amalia, se gândesc la ce nume să le pună copiilor, asta pentru că aveau pregătite deja numai nume pentru fetițe.

Artistul a ținut să precizeze că urma să meargă să se întâlnească cu soția pentru că au o ședință pe un grup cu familia. Rămâne de văzut ce nume vor alege cei doi pentru băieții lor.

„Acum merg la Amalia în vizită. Toate sunt ok, este treabă foarte bună, merg la Amalia să vedem ce nume le punem băieților, noi eram pregătiți cu nume de fete. Acum, Amalia s-a mai pregătit, am văzut pe un grup. Avem un grup cu familia și am văzut pe grup că era ședința acolo. Acum merg și eu să văd care este treaba”, a mărturisit Vasilică Ceterașu, pentru Antena Stars.Cum se simte soția artistului după operație

Vasilică Ceterașu a oferit detalii și despre starea soției lui. Artistul susține că partenera lui de viață este bine după naștere, însă este puțin slăbită. De asemenea, a ținut să precizeze că medicul a confirmat că Amalia și copiii sunt bine.

„Este foarte bine după operație, este slăbită puțin, însă e ok, își revine într-o zi, două. A spus doamna doctor că este foarte bine. Au fost și bebelușii super”, a adăugat artistul.

Artistul are toate motivele să se considere un bărbat împlinit. Vasilică Ceterașu și partenera lui de viață, Amalia, se bucură de o familie frumoasă împreună.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *