Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Marius s-a stins prea devreme, la doar 48 de ani. Cutremurator ce a facut in ultimele clipe din viata sa… s-a prapadit ca un EROU
Marius a murit în urma unui accident rutier produs între mai multe autoturisme pe Autostrada 1, între Sibiu și Boița. Bărbatul s-a aruncat peste balustradă, încercând să își salveze viața.

Bărbatul coborâse din autoturism să acorde ajutor unor eventuali răniți, însă, la scurt timp, a observat o mașină care venea cu viteză spre el. A sărit peste balustrada care separă sensurile autostrăzii, fără să-și dea seama că se afla pe un viaduct. A căzut în gol de la o înălțime de 25 de metri și a murit pe loc în urma impactului.


Cu doar câteva minute înainte, s-a produs o coliziune între trei autoturisme, după ce șoferii au derapat pe șoseaua acoperită de polei. Imediat după acest eveniment, la o distanță de doar câțiva metri, s-a produs o altă coliziune între un microbuz transport marfă și un autoturism.

Marius, care avea 48 de ani, se afla la volanului microbuzului. Era șofer profesionist de peste 20 de ani. Imediat după impact, a coborât, îmbrăcat cu vesta reflectorizantă, să vadă dacă ceilalți șoferi și pasageri implicați în carambol au nevoie de prim ajutor. A încercat să dirijeze traficul și să îi atenționeze pe șoferi că este polei și că au loc tamponări. Atunci a văzut însă cum un alt autoturism a lovit parapetul și se îndrepta cu viteză spre el. Speriat, Marius a vrut să se salveze, fără să-și dea seama că se afla pe un pod la o înălțime de 25 de metri.”Prietenul meu a luat geacă luminantă, să oprim mașinile, să meargă încet. Într-adevăr, a venit TIR-ul, a venit celălalt cu Mercedesul, a depășit, a accelerat, avea 100 şi ceva la oră. Zic, vezi că ăla intră în noi! Și a fugit în partea cealaltă. Băiatul, prietenul meu, când a văzut că vine mașina, a trecut în partea cealaltă. Probabil, i-a alunecat piciorul acolo și, când s-a prins de asta, s-a dus. Vedeți că și acolo e gheață. Înălțime vreo 30, 20 de metri”, povestește prietenul lui Marius.

”Maşina i-a lovit şi pe ceilalţi, era să-i omoare pe ceilalţi. Dacă nu intra în a noastră mai omoara 4-5 persoane”, mai spune el.Carambolul a fost provocat de o șoferiță începătoare, care conducea o mașină cu anvelopele uzate, spun surse din poliție. Tânăra susține însă că nu a fost vinovată și dă vina pe drumari, scrie observator.tv.

Polițiștii urmează acum să stabilească toate împrejurările care au dus la producerea acestui accident rutier, cel mai grav de până acum produs pe tronsonul de autostrada dintre Sibiu și Boița, inaugurat în decembrie anul trecut.Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *