Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Acuzații grave!
Dana Budeanu a avut o reacție dură după mo..artea lui Rudel Obreja. Vedeta este de părere că fostul sportiv a fost om..orât.

Rudel Obreja s-a stins din viață duminică, 12 martie 2023, iar Dana Budeanu a reacționat în cadrul unei emisiuni TV. Creatoarea de modă consideră că fostul sportiv a m..urit din cauza faptului că a fost lăsat prea târziu să urmeze un tratament pentru boala gravă cu care se confrunta.

Fostul președinte al Federației Române de Box s-a stins din viață la vârsta de 57 de ani. La câteva luni după ce a fost condamnat în dosarul Gala Bute, acesta a aflat că suferă de o boală necruțătoare, pentru care urma un tratament


După ce a aflat de mo .artea fostului pugilist, Dana Budeanu a reacționat, fiind invitată la o emisiune TV. Creatoarea de modă este de părere că fostul sportiv nu a mu..rit, ci a fost uc..is.

Vedeta consideră că fostul pugilist nu a fost lăsat să ajungă la spital decât foarte târziu, atunci când boala sa deja era într-un stadiu terminal. În plus, a durat foarte mult să fie lăsat să urmeze un tratament în străinătate.

“Eu cred că Rudel Obreja a fost omo..rât, el nu a mu..rit. De ce a fost om .orât? Din cauza incompetenței tuturor celor aflați pe traseul pe care el trebuia să se miște foarte repede către vindecare.

Astăzi, această boală, în foarte multe cazuri, din fericire, se vindecă, poate fi tratată. Viața poate fi prelungită chiar și cu 20 de ani sau poate fi tratată definitiv.

În momentul în care ție ți se semnalează clar că omul nu este bine, îi era foarte rău, nu a fost lăsat să plece la spital, el a ajuns la spital în momentul în care s-a constatat că era în stadiu IV.Acesta a fost, din păcate, un om despre care presa a putut vorbi pentru că este cât de cât cunoscut. Vă dați seama celelalte cazuri care nu ajung nici măcar la spital.

Pe lângă asta, a încercat, știu și un pic mai mult, să se trateze și a găsit acest tratament într-o altă țară. Păi, el până a luat aprobarea să plece din România, a avansat. A durat luni de zile.

La o astfel de afecțiune, orice zi contează, pentru că tratamentele sunt extrem de complexe astăzi. Deci este un om omo..rât de sistem? Da!”, a spus Dana Budeanu la Antena 3 CNN, în cadrul emisiunii Subiectiv.

Rudel Obreja suferea de ca..ncer pancreatic cu metastaze, în stadiul IV. În cadrul unui interviu pentru FANATIK, fostul sportiv a declarat atunci că se află într-o stare extrem de gravă, dar că medicii nu îl pot opera.Fostul pugilist a descoperit că suferă de c..ancer în august 2022, la câteva luni după ce a primit o condamnare definitivă de cinci ani de închi..soare, în dosarul Gala Bute.

În acest interval, Rudel Obreja a pierdut 20 de kilograme. Organismul fostului președinte al Federației Române de Box nu mai era capabil să asimileze substanțele nutritive. Din cauza bolii, acesta a ajuns să aibă dureri cumplite, numai morfina fiind de ajutor pentru a le calma.

După moartea lui Rudel Obreja, mai multe persoane publice au avut reacții acide. Una dintre acestea este Elena Udrea, care consideră că fostul sportiv s-a îmbolnăvit din cauza nedreptăților care i s-au făcut.Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *