Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Ce se întâmplă între Andra și Cătălin Măruță, după 14 ani de căsnicie. „Echilibrul nostru vine din asta”. Ce a dezvăluit artista despre infidelitate
Formează un cuplu de aproape două decenii și sunt foarte apreciați de către milioane de fani. Andra și Cătălin Măruță au dovedit mereu că sunt un cuplu sudat, iar cu toate acestea artista mărturisește că uneori mai există și mici gelozii.

Care este secretul relației dintre Andra și Cătălin Măruță. „Suntem foarte compatibili”

Andra a vorbit despre cum este relația sa cu Cătălin Măruță și care este secretul lor. Celebra artistă mărturisește că sunt foarte compatibili și se înțeleg numai din priviri. Cât despre construirea căsniciei lor, vedeta declară că amândoi luptă și își doresc la fel de mult să construiască ceva frumos și durabil.


„Eu și Cătălin avem noroc că ne-am găsit unul pe celălalt. Suntem foarte compatibili. Ne înțelegem din priviri, ne ajutăm unul pe altul, nu suntem doar atrași unul de celălalt, așa cum pare că se întâmplă în filme: cei doi se pupă și trăiesc fericiți până la adânci bătrâneți. În relația noastră nu am senzația că trag mai mult eu, că las de la mine, simt că amândoi ne dorim la fel de mult să funcționeze relația, să construim ceva frumos și durabil”, a spus Andra pentru viva.ro.

Mai există gelozie între Andra și Cătălin Măruță? Artista a dat un răspuns neașteptatChiar dacă au o căsnicie de lungă durată, doi copii împreună, Andra mărturisește că mici gelozii mai sunt între ei. Cunoscuta cântăreață nu suportă să vadă în preajma soțului său o femeie care pare că ar flirta cu el. Chiar și așa, spune că au discuții serioase pe tema aceasta, ci doar se alintă ea uneori. Artista crede în fidelitatea absolută.

„Mici gelozii întotdeauna sunt. Sunt sigură pe relația noastră, dar nu îmi place să văd în preajma lui prea mult o femeie care pare că ar flirta cu el. Totuși, e soțul meu! Nu avem discuții serioase pe subiectul acesta, însă, nu îmi dă motive, doar mă alint uneori, îl tachinez”, a mai spus Andra.Mai mult decât atât, Andra mărturisește că între ei nu există secrete. Nu își caută unul altuia în telefon, însă își știu reciproc parolele. De asemenea, artista mai mărturisește că mici greșeli au mai fost între ea și soțul ei. Andra recunoaște că au fost momente când s-a supărat și nu era cazul, însă niciodată nu s-a pus problema să stea supărați unul pe celălalt și să nu vorbească.Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *