Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Politica

Guillaume Mulliez, membru al familiei care deţine Auchan şi Decathlon, a murit în urma unei avalanșe
În vârstă de 61 de ani, Guillaume Mulliez a fost unul dintre descendenții lui Louis Mulliez, care a fost „unul dintre fondatorii ecosistemului Asociației Familiei Mulliez care a dus la crearea Auchan”.

Guillaume Mulliez, membru al celebrei familii care deține, printre altele, companiile Auchan și Decathlon, a murit, luni, în urma unei avalanșe produse în Savoia.

Informația a fost confirmată de către persoane apropiate familiei, potrivit Le Figaro.

În vârstă de 61 de ani, Guillaume Mulliez a fost unul dintre descendenții lui Louis Mulliez, care a fost „unul dintre fondatorii ecosistemului Asociației Familiei Mulliez care a dus la crearea Auchan”, potrivit apropiatilor. Era văr cu Gérard Mulliez, fondatorul Auchan. „Patru schiori mergeau din stațiunea Valfréjus spre pasul Vallée Étroite pentru a ajunge la un refugiu pe partea italiană”, când avalanșa s-a produs luni în jurul orei 13.00, au transmis salvamontiștii. „A plecat o porțiune de munte înzăpezită și s-au prins într-un flux la o altitudine de 2390 de metri”, continuă CRS. „ Unul dintre cei patru a fost îngropat în zăpadă, a fost găsit și scos repede afară, dar, din păcate, doctorul nu a putut să-l resusciteze”. „Buletinul de evaluare a riscului de avalanșă a fost 4 din 5”, notează sursa citată.


Cu 22 de miliarde de euro în 2022, familia Mulliez s-a clasat pe locul opt printre cele mai mari averi franceze, potrivit Challenges.

Auchan România are în portofoliu 344 de magazine, cuprinzând 33 de hipermarketuri, 6 supermarketuri și 305 magazine de ultra-proximitate MyAuchan, din care peste 290 în stațiile Petrom, cât și magazinul online auchan.ro. Cu o cifră de afaceri cu taxe în 2021 de peste 1,2 miliarde de Euro, Auchan propune locuitorilor din orașele în care sunt prezente magazinele sale un comerţ modern, de calitate, cu cele mai largi game de produse şi un concept de discount responsabil, cu toate preţurile mici, în fiecare zi. Auchan este certificat Customers’ Friend și a primit statutul Customers’ Friend – Superior Excellence.Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *