Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

“Mulți bărbați au încercat să mă aibă în pat numai pentru că eram frumoasă.” Rona Hartner, mărturisiri șocante despre agresiunile regizorilor cu care a lucrat
Rona Hartner a făcut o serie de mărturisiri despre clipele de groază prin care a fost nevoită să treacă în domeniul cinematografiei.

Rona Hartner, în vârstă de 50 de ani, se numără printre cele mai cunoscute și apreciate actrițe de film de la noi din țară.

Rona Hartner, dezvăluiri cutremurătoare despre hărțuirile din lumea cinematografică

Recent, vedeta a avut un moment de sinceritate unde a simțit să discute despre cum a fost abordată și hărțuită de diverși bărbați, unii dintre aceștia chiar din domeniul în care profesează, cât și din alte poziții asemănătoare.


Majoritatea bărbaților o vedeau ca pe un „trofeu”, pe care îl aruncau după ce primeau ceea ce își doreau. Din spusele actriței, frumusețea ei era ca un handicap, deoarece majoritatea o voiau doar pentru că era frumoasă.

„Pe mine, frumusețea m-a ajutat, dar m-a și încurcat. Am avut și castinguri de film, în Franța, pe care le-am pierdut, tocmai pentru că eram prea frumoasă.

Pot să cred că mulți bărbați care m-au curtat o făceau numai pentru frumusețe, că păream un trofeu agățat de mâna lor. Au fost foarte multe persoane care s-au dat la mine. Frumusețea poate fi un atu, dar poate fi și un handicap. Când reprezinți un sex-simbol, nu te întreba de ce toată lumea se dă la tine. Iar dacă nu mai ești sex-simbol iubitul te poate părăsi, nu concepe că nu mai ești frumoasă.O femeie poate să arate într-o zi de 20 de ani, în alta, de 100 de ani, din cauza unor probleme, femeia este ca valurile mării, se schimbă în permanență. Frumusețea a fost și un handicap, mulți bărbați au încercat să mă aibă în pat numai pentru că eram frumoasă, decorativă”, a declarat Rona Hartner, potrivit Impact.ro.

Mai mult decât atât, Rona Hartner a susținut faptul că are de gând să scrie o carte, unde își dorește să povestească pe larg despre toate traumele și suferințele prin care a fost nevoită să treacă.

„Da, am fost hărțuită de diferiți regizori, am fost și agresată de un regizor, vreau să scriu și o carte, despre lucrurile acestea. Nu ca să mă victimizez, ci ca să arăt care a fost drumul spre iertare. Raportul pe care îl am eu cu violența e ca și cum o mașină cu care mergi liniștit este lovită brusc în trafic. Cred că este important, ca atunci când avem o problemă de genul acesta, să învățăm să iertăm”, a mai declarat actrița, pentru sursa citată.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *