Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Theo s-a stins din viață la doar 3 ani, răpus de ”ucigaşul tăcut”. Micuțul s-a prăbuşit în timp ce se uita la desene
Familia băiatului de 3 ani este devastată de durere! Micuțul a fost răpus de streptococul de tip A. Părinții susțin că Theo nu a avut simptome înainte de a se prăbuși brusc când se uita la desene animate. Băiatul a murit în casa din Westbury, Anglia.

Familia lui Theo susțin că acesta fusese puțin letargic cu o seară înainte, dar părea că se simțea mai bine atunci când s-a dus la culcare.
Cu doar câteva zile înainte de tragedie, părinții abia îl întâmpinaseră pe mezinul familiei, Oliver, pe 18 februarie. Acum îi îndeamnă pe ceilalți părinți să ia măsuri dacă bănuiesc că propriul copil ar putea fi supus unui risc.


Billy și Jody Emm, părinți băiatului în vârstă de 3 ani, se află încă în stare de șoc după cele întâmplate și sunt în stare de șoc pentru a vorbi. Fratele lui Billy, Chris Emm, a vorbit despre calvarul prin care a trecut familia sa: ”Am vorbit cu fratele meu și cu Jody și au spus că nu sunt capabili să vorbească despre asta, deoarece este încă prea crud pentru ei. Mi-au spus că au vrut mai mult decât orice să crească gradul de conștientizare și nu ca oamenii să creadă că este o poveste cu suspine ca să le fie milă de ei”.

Theo a murit la doar o săptămână după ce s-a născut fratele său Oliver

În cazul lui Theo Emm, nu au existat simptome. Băiatul în vârstă de 3 ani s-a prăbușit sâmbătă dimineața și a murit. Unchiul său, care lucrează ca asistent medical, a ai precizat: ”Când s-a trezit sâmbătă dimineața, a vrut să se uite la desene animate la televizor, așa că a mers jos. Billy și Jody au decis să sune la 111 și, în timp ce erau la telefon, s-a prăbuşit şi a făcut stop cardiac”.O echipă de intervenție a ajuns la casa familiei în doar câteva minute de la apel. Paramedicii au efectuat manevrele de resuscitare timp de aproximativ o jumătate de oră, nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața băiețelului. Moartea lui Theo a lovit ca un trăsnet la doar o săptămână după ce s-a născut fratele său Oliver, transmit jurnaliștii de la Daily Mail .

Streptococul de tip A este de obicei însoțit de simptome asemănătoare gripei, adică temperatură ridicată, glande umflate, durere de corp sau durere în gât. Uneori poate fi vorba şi despre o erupție cutanată. În urma tratamentului cu antibiotice, simptomele trec de obicei în decurs de una până la trei zile, dar se poate transforma ocazional într-o boală mult mai gravă și potențial mortală.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *