Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Foarte frumos gest ! Femeia care lucra in fabrica
O femeie lucra intr-o fabrica de procesat carnea. Intr-o zi, dupa ce a terminat programul, femeia a intrat intr-una dintre camerele frigorifice pentru a controla ceva. Din greseala a atins usa si a ramas blocata acolo.

Femeia, panicata, a strigat dupa ajutor, insa nimeni nu a auzit-o.

Programul se terminase iar colegii ei plecasera acasa.

Dupa aproape cinci ore, cand deja se gandea ca asta ii era sfarsitul, paznicul fabricii a deschis usa. Femeia fusese, in sfarsit, salvata intr-un mod miraculos.


Totusi, dupa ce si-a mai revenit, femeia l-a intrebat pe paznic cum a decis sa deschida usa, desi nu facea parte din rutina lui de seara.

Paznicul i-a raspuns:

„Lucrez in aceasta fabrica de 35 de ani. Sute de muncitori intra si ies in fiecare zi, dar tu esti una dintre putinii care ma saluta dimineata si imi spun la revedere in fiecare seara.

Cei mai multi ma trateaza ca si cum as fi invizibil. Vorbele tale ma fac sa ma simt Cineva.

Azi m-ai salutat la sosire, dar seara am observat ca nu te-am auzit la plecare, asa ca am hotarat sa inspectez fabrica, banuind ca s-a intamplat ceva.”Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *