Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Pachete alimentare de 24 kg. Ce conțin și cine beneficiază de ele
Veste bună pentru românii vulnerabili. Vor ajunge la ei, în curând, ajutoarele alimentare.

Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Marcel Boloş, a declarant faptul că ajutoarele alimentare, pachetele de 24 de kg, vor fi distribuite românilor în luna aprilie, înainte de Paște.

Ne respectăm astfel promisiunea față de oameni, aceea de a avea grijă de nevoile lor imediate.

Pe lângă voucherele sociale pentru alimente, vom continua distribuirea pachetelor cu produse alimentare și în acest an, cu o nouă tranșă în luna aprilie.”

Cine beneficiază de pachetele cu alimentare


Acestea sunt destinate românilor care au veniturile sub venitul minim garantat, fiind vorba de beneficiarii legii privind ajutorul social.

Ce conține fiecare pachet:

5 kg făină albă de grâu
1 kg mălai
2 pungi de 400 g de paste
4 l ulei
2 kg zahăr;
4 kg de orez;
5 cutii conserve din carne de vită
3 cutii conserve din carne de porc
5 cutii conserve pate de ficat de porc
2 borcane de compot de fructe
1 gem de fructe
1 gem de fructe dieteticMinistrul Boloș a precizat totodată că această formă de sprijin este acordată românilor pentru a trece cu bine această perioadă grea și că cei care se gandesc să vândă aceste pachete alimentare, trebuie să fie conștienți că vor fi sancționați.

Dacă sunt astfel de situaţii (să vândă produsele/pachetele – n.r.) în care totuşi noi le dăm pentru a le asigura traiul zilnic şi totuşi aceste produse fac obiectul comercializării, trebuie sesizat de îndată fie MIPE sau structurile de poliţie locală pentru că ordonanţa prevede sancţiuni dure pentru astfel de situaţii, mergând chiar până la excluderea din categoria beneficiarilor.

Scopul acestei forme de sprijin este să îi ajutăm să treacă cu bine de această perioadă de criză”, a adăugat ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *