Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Cristina Bordianu are o poveste cu totul specială.
Ea a reușit să supraviețuiască și să învingă chiar cancerul ovarian, asta în ciuda faptului că boala a fost depistată când era deja într-un stadiu avansat.

Femeia povestește cu lacrimi în ochi prin ce a trecut înainte să afle de boală, dar și după ce a fost diagnosticată.

Cristina Bordianu a aflat că suferă de cancer ovarian la vârsta de 43 de ani, după ce o perioadă foarte lungă de timp s-a perindat prin cabinetele a numeroși medici și a făcut o mulțime de analize.

Ea spune că și-a făcut toate testele care i-au fost recomandate atât de medicul de familie, dar și de medicii specialiști, însă nu părea să aibă nimic.


”Primele simptome sunt ușor de confundat.

Mă balonam și aveam dureri în partea superioară a abdomenului.

Mă suspectau ba de ceva probleme ale colonului, ba de splină mărită.

Am făcut mai multe ecografii și mi-au spus că într-adevăr am splina mărită.

Numai că splina era mărită pentru că ea acoperea tumoarea, nu din alte motive. Iar eu asta nu știam”, ne-a povestit Cristina Bordianu.

Despre cancerul ovarian

Cancerul ovarian este unul dintre cele mai crunte tipuri de cancer, având cea mai mică rată de supraviețuire dintre toate cancerele feminine.Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *