Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Eleonora a murit în braţele colegilor săi medici, după două zile de agonie. Era un chirurg de excepţie, toată lumea o plânge acum!
Eleonora Caire, o alpinistă din Torino care lucra ca medic chirurg la spitalul Santa Croce din Cuneo, a murit după 48 de ore de agonie, în urma unui accident pe munte, chiar în brațele colegilor săi.

Eleonora a murit în braţele colegilor săi medici, după două zile de agonie. Femeia a fost grav rănită în timpul unei coborâri, când se afla împreună cu alți doi colegi pe un traseu din Canalone dei Torinesi, şi a ajuns în stare gravă în camera de urgență, după ce a fost stabilizată și intubată de salvatori. După două zile de agonie, a murit în braţele colegilor săi medici, scrie corriere.it.


„Medicii au făcut tot posibilul pentru a o salva și cei care o iubeau s-au rugat pentru ea, dar, din păcate, impactul fusese mult prea puternic și ieri după-amiază, ne-au anunțat despre moartea sa cerebrală – spun părinții. Așa cum, cu siguranță, Ele și-ar fi dorit, ne-am dat acordul pentru donarea de organe. Astfel acestea vor continua să trăiască și să ofere cuiva puțin din acea viață pe care Eleonora a iubit-o atât de mult. Este un moment foarte greu pentru noi și pentru voi toți, care ați iubit-o și care ne scrieți și ne sunați necontenit. Este cu adevărat important să simți iubirea, ceea ce confirmă încă o dată cât de mare a fost inima lui Ele, care a cucerit atât de mulți oameni, într-un mod atât de profund și intens. Ele a zburat spre munții aceia pe care i-a iubit atât de mult și care i-au dat viață și avânt”, au scris părinții acesteia pe reţelele sociale.Aceştia au adăugat că organele fiicei lor au fost prelevate pentru a fi donate: „Aşa a dorit ea!”.

Originară din Torino și cu reședința în Courmayeur din Valle d’Aosta, Eleonora Caire, o mare iubitoare de natură, alpinism și schi-alpinism, a obținut diploma de pregătire specifică în medicină generală în anul 2018.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *