Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

O tânără de 30 de ani a murit brusc, după ce acuzase dureri de cap. Doi copii au rămas orfani. „Inima mea este frântă. Zboară lin în ceruri”
O tânără celebră pe Tik Tok, mamă a doi băieți, s-a stins din viață subit, după ce în ultimele luni se plângea de dureri de cap insuportabile.

O tânără devenită virală pe Tik Tok a murit subit la 30 de ani. Jehane Thomas era din Doncaster, Marea Britanie, și a murit în data de 17 martie, la doar 30 de ani. Cei doi copii ai ei, Isaac (trei ani) și Ilie (un an) au rămas orfani de mamă.

Tânăra avea o mulțime de fani în mediul online, unde oferea sfaturi de parenting altor adulți. Strânsese în jurul ei o comunitate de aproape 57 de mii de urmăritori, iar la clipurile video avea peste 1,2 milioane de vizualizări.


Jehane avea și propria ei afacere cu produse handmade, numită Print and Pack UK. Vestea trecerii sale în neființă i-a șocat pe toți cunoscuții, mai ales că tânăra a murit subit. În ultimele luni se simțise rău și avusese migrene și se plângea deseori că o durea capul foarte rău. Într-unul dintre videoclipuri chiar a dezbătut subiectul afecțiunii cu care se confrunta, nevrita optică, cauzată de inflamație nervului care transmite mesaje de la ochi la creier.

„Jehane Thomas era o mamă de 30 de ani a doi băieți când a murit brusc pe 17.03.2023. În ciuda faptului că suferea de câteva luni de migrene și crize de boală, decesul ei a fost total neașteptat și suntem cu toții absolut zdrobiți. Cei doi copii ai ei au rămas fără mama lor.. Jehane – Le-am promis că voi face tot ce pot pentru acei băieți, așa că asta îmi jur să fac. Te iubesc”, a scris prietena ei cea mai bună.Prietenii și rudele tinerei au trimis o mulțime de mesaje de condoleanțe pe rețelele sociale. „Chiar nu am cuvinte pentru știrile pe care le-am aflat astăzi. Mulțumesc familiei și prietenilor tăi pentru că mi-au permis să las câteva cuvinte de adio pe pagina ta. Inima mea este frântă, pentru tine, pentru familia ta, prieteni și băieți. Zboară lin în ceruri, îngeraşul meu. Viața este atât de scurtă. Te iubesc. Kelly x.”

„Nu pot să vă spun că sunt șocată să aflu că prietena mea Jehane Thomas a murit brusc. Am cunoscut-o prima dată la un alt job și am fost în aceeași echipă. Atunci ea a fost cea care m-a introdus în domeniul ăsta de business prin călătorii. Am fost împreună la multe evenimente și știu că cei care au cunoscut-o îi vor simţi lipsa. Trimit toată dragostea mea familiei ei și mai ales celor doi băieți”.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *