Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

O tânără din Giurgiu s-a sinucis din cauza soacrei. Ce a scris în biletul de adio
O studentă de 21 de ani, din județul Giurgiu, s-a sinucis după ce ar fi intrat în coflict cu viitoare soacră, care i-a cerut înapoi inelul de logodnă dat de fiul ei, spun rudele fetei.

Cătălina a fost găsită moartă într-un șopron din gospodăria părinților ei, relatează giurgiuveanul.ro.

Cătălina era studentă la Academia de Studii Economice și după logodnă se mutase împreună cu iubitul ei cu 11 ani mai mare și cu mama acestuia.


Rudele tinerei spun că ea nu ar fi avut relații foarte bune cu viitoarea soacră. Recent, Cătălina i-a spus unei verișoare că începuse să se certe și cu iubitul ei, iar mama acestuia i-ar fi cerut inelul de logodnă și ar fi dat-o afară din casă.

Cătălina ar fi lăsat un bilet de adio în care și-a cerut iertare pentru gestul ei și a spus că nu putea să trăiască fără iubitul ei.Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *