Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

„Am tras mașina pe dreapta să urlu, să plâng” Oana Lis a trecut prin momente dificile! Soția lui Viorel Lis, mesaj sincer pe internet
Oana Lis și-a adunat toate puterile și a vorbit despre momentele dificile prin care a trecut. Soția fostului edil al Capitalei s-a confruntat cu clipe groaznice, însă a reușit să le facă față devenind din ce în ce mai puternică.

Oana Lis a vorbit despre greutățile cu care s-a confruntat

În urmă cu doar câteva zile, Oana Lis a sărbătorit ziua sa de naștere. Soția lui Viorel a împlinit vârsta de 44 de ani, însă nu a organizat o petrecere mare, precum o făcea în anii din urmă. Vedeta a trecut prin momente dificile în ultima perioadă, întrucât ea și partenerul de viață au avut probleme serioase cu banii. Mai mult decât atât, Viorel Lis nu se simte prea bine din punct de vedere al sănătății, iar toate acestea au epuizat-o pe Oana Lis.


Din fericire, problemele au trecut, iar cei doi pot răsufla liniștiți. Lucrurile din viața lor s-au așezat și au reușit să găsească un echilibru cu toate că problemele au avut un impact mare asupra Oanei Lis și soțului ei.

Recent, vedeta a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare în care mărturisea că de foarte multe ori simțea că cedează, iar problemele deveneau din ce în ce mai serioase, însă găsea motiv de a merge mai departe, astfel reușind să treacă prin toate situațiile de criză. Oana Lis este conștientă că printre toate zilele care par să nu se mai sfârșească din cauza greutăților sunt și zile însorite care le aduce bucurie și liniște în suflet.„Da, sunt văzută ca o femeie puternică și eu mă simt puternică pentru că fac multe în acest moment din viața mea și am învățat să mă susțin și pe mine, și pe alții. Fetița a devenit femeie. Dar e greu să fii puternic și să te arăți puternic. Cine trece prin asta știe cum e. Numai eu știu de câte ori am plâns la volan mergând. Numai eu știu de câte ori am tras mașina pe dreapta să urlu, să plâng că efectiv nu vedeam drumul de lacrimi. Dar sunt încă pe drum și sunt și foarte multe zile senine”, a transmis Oana Lis pe pagina sa de social media, Instagram.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *