Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Angajări Fan Courier 2023 în 23 de localităţi: curierii ajung la peste 3.000 de lei net. Câți bani fac din bacșișuri
Un șofer livrator angajat full time în Ștefăneștii de Jos, cu o experiență în domeniu de 5 ani, câștiga în noiembrie 2020 un salariu lunar net de 3.300 de lei.

Compania Fan Courier face angajări în această perioadă în numeroase orașe din țară, pe poziții diverse, scrie greatnews.ro.

Sunt libere următoarele posturi la Fan Courier:

*curier
*reprezentant de vânzări
*picker comenzi depozit
*referent facturi furnizor
*referent call center
*asistent top management
*specialist în achiziții
*analist de date


*analist de business
*analist financiar
*referent back office vânzări
*referent customer service
*administrator de baze de date
*dezvoltator WEB
*sales support

Joburile Fan Courier sunt în orașele:

Bragadiru
Brașov
București
Buftea
Buzău
Chitila
Ciolpani
Cluj-Napoca
Constanța
Craiova
Drobeta Turnu Severin*Măgurele
*Otopeni
*Pantelimon
*Pitești
*Popești-Leordeni
*Pucheni
*Săftica
*Ștefăneștii de Jos
*Tâncăbești
*Târgoviște
*Timișoara
*Voluntari

Ce beneficii se oferă la Fan Courier în afară de salariu:

*bonus de performanță
*tichete de masă
*cafea, ceai și gustări la birou
*traininguri de specializare

Potrivit undelucram.ro, un curier angajat full time în Ploiești, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în octombrie 2022 un salariu lunar net de 1.700 de lei, un bonus de 350 de lei lunar, tichete de masă de 400 de lei pe lună, precum și bacșișuri de circa 1.800 de lei pe lună.

Un curier angajat full time în Ploiești, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în iulie 2021 un salariu lunar net de 2.050 de lei, tichete de masă de 420 de lei și alte bonusuri de 1.000 de lei lunar.Un șofer livrator angajat full time în Ștefăneștii de Jos, cu o experiență în domeniu de 5 ani, câștiga în noiembrie 2020 un salariu lunar net de 3.300 de lei.

Un operator de introducere, prelucrare și validare de date, angajat full time în Iași, cu o experiență în domeniu de 1 an, câștiga în septembrie 2022 un salariu lunar net de 2.000 de lei.

Un angajat front office din Baia Mare, cu o experiență în domeniu de 6 ani, câștiga în noiembrie 2021 un salariu lunar net de 2.100 de lei.

Un analist de business angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în martie 2022 un salariu lunar net de 4.000 de lei.

Ce salarii au angajații Fan Curier. Iată cât câștigă lunar un șofer!

Ce salarii au angajații Fan Curier. Printre posturile scoase la bătaie de companie se numără cele de operator call center, şef de depozit, project manager, social media specialist, specialist achiziţii, specialist verificări interne, şofer profesionist și curier.
Ce salarii au angajații Fan Curier. Iată cât câștigă lunar un șofer!

Operatorii pentru relaţii cu clienţii vor fi anajați cuvenituri nete de 2.300 de lei lunar. Compania caută nu mai puțin de opt persoane pe această funcție.

Candidatul ideal pentru acest post trebuie să știe să lucreze foarte bine la PC, are cel puţin studii medii, are excelente abilităţi de comunicare. E rezistent la stres, echilibrat emoţional, sociabil şi orientat către clienţi şi soluţii, potrivit anunţului de recrutare consultat de Economica.net. În perioada de probă compania oferă salariu de 1.900 de lei net lunar şi tichete masă în valoare de 400 de lei lunar. După perioada dе proba, salariul creşte în funcţie dе performanţe.

Oferta de muncă la Fan Courier mai include şapte locuri de muncă vacante pentru curieri şi manipulanţi la Bacău. Candidaţii căutaţi de angajator pentru aceste posturi trebuie să aibă permis de conducere categoria B şi studii medii.Fan Courier angajează şi 10 referenţi Customer Service în Bucureşti – Ilfov. Se califică pentru acest post candidaţii care cunosc procedurile companiei, ştiu să lucreze la PC, sunt rezistenţi la stres, au atenţie distributivă, au abilităţi de comunicare şi spirit de echipă.

Printre posturile vacante la Fan Courier se numără şi cele pentru specialişti verificări interne.

Candidaţii potriviţi pentru acest post au aptitudini de investigator, cunosc cel puţin un program de monitorizare video, să fie dispuşi la program de muncă prelungit, atunci când apar situaţii atipice. Sunt avantajaţi la angajare oamenii care au lucrat în MAI şi detectivii particulari.

Angajări 2023. Cât poţi primi pe card la Glovo, într-o lună. Suma nu este mică, masa e asigurată!

Angajări 2023. Firmele de curierat au explodat ca cifră de afaceri în ultimii ani, astfel că şi sumele oferite angajaţilor au cunoscut creşteri. În contextul inflației și al războiului, din ce în ce mai mulți români caută un venit stabil, dar și unul suplimentar. Cea mai întâlnită alternativă este angajarea la Glovo, celebrul serviciu de livrat mâncare și nu numai. Deși nu este deloc ușor să umbli cu rucsacul în spate zeci de kilometri, din punct de vedere financiar, se merită din plin.
Glovo este cea mai cunoscută aplicație de livrat mâncare și nu numai. De când a obținut monopolul pe piața din România, din ce în ce mai mulți tineri vor să devină livratori. Munca depusă nu este deloc simplă, însă, banii obținuți depășesc cu mult venitul mediu lunar.

Interesul pentru un astfel de job este din ce în ce mai mari, iar angajările vin pe bandă rulantă. De la începutul anului și până în prezent, au fost depuse peste 100.000 de aplicări la Glovo. În ultima vreme, nu doat tinerii vor să lucreze în acest domeniu, ci și cei trecuți de 45 de ani. Specialiștii de recrutare spun că vârsta variază, însă, dorința este la fel de mare în cazul tuturor.

Orice oră lucrată în plus la Glovo se cuantifcă în bani

Ca și angajat Glovo, fiecare are un venit mediu de 1000 de lei pe săptămână. Acest prag este atins, cel mai des, în orașele mari precum București și Cluj. La această sumă se mai adaugă și sporul de vreme rea, diverse bonusuri și, să nu uităm de bacșiș. Mulți dintre livratorii Glovo mai adună un sfert din salariu doar din bacșișul lăsat de clienți.
Astfel, la final de lună, un astfel de job bagă în buzunarul angajatului aproximativ 6.000 de lei, cu mult peste salariul mediu de la noi din țară. Toți cei care lucrează la Glovo sau la alte servicii de livrare nu se plâng deloc de banii primiți în raport cu munca depusă. Ba chiar consideră că este cea mai bună variantă de rotunjire a veniturilor lunare. „Vorbim de un venit mediu, să zicem de 1.000 de lei pe săptămână în orașele mari, fără bacșiș, fără bonusurile de vreme rea. Căutăm constant rideri sau livratori, cererea cea mai mare e pe București, Cluj, Timișoara, iar veniturile depind de orele lucrate.”, a declarat Răzvan Acsente, director marketing platformă de livrări, potrivit protv.ro.

Glovo intenționează să concedieze 250 de angajați din cauza numărului scăzut de comenzi

Cât câștigă un curier Glovo? 5 întrebări despre livratori – România
În prezent multe persoane recurg la platformele de livrare ca o sursă principală sau secundară de venit. Și adevărul este că, să lucrezi ca curier a devenit un mod rapid de a câștiga bani. Mai mult, este și profitabil să lucrezi ca curier. Cu Glovo poți livra tot felul de lucruri, ajutând persoanele care nu pot pleca de acasă sau doar să răspândești zâmbete. Curierul este ultima persoană ce manevrează un produs înainte de a fi livrat. Curierul este cel care se va asigura de cea mai bună experiență a clientului final, în funcție de cum gestionează ceea ce transportă.
Începe acum livrarea cu Glovo

Mai mult, persoanele își pun multe întrebări când decid să lucreze ca curier. Cât voi câștiga? Care sunt cerințele pentru a putea colabora? Cât de multă flexibilitate voi avea zi de zi? În acest articol îți vom răspunde la aceste întrebări și la multe altele.

Care sunt cerințele pentru a fi curier?

Rolul de curier este din ce în ce mai versatil. Sunt multe moduri în care poți livra și multe tipuri diferite de produse pe care le poți transporta. Mereu există lucruri noi de livrat și serviciile de livrare la domiciliu înseamnă că unitățile comerciale ajung la cât mai multe persoane.

Pentru a deveni curier Glovo, este necesar sa dispui de un vehicul și un telefon inteligent. . De asemenea, trebuie să parcurgi o sesiune rapidă de instruire la care te poți înregistra aici. Mai mult, nu vei avea ore fixe de lucru. Aplicația te lasă să alegi când să colaborezi. Asigură-te că ești informat cu privire la îndrumările relevante de manipulare a produselor alimentare. Îndeplinești deja toate cerințele necesare pentru a începe livrarea? Ulterior, începe procesul de înregistrare acum!

Cât câștigă un curier Glovo?


Deși ceea ce câștigi va varia în funcție de diferitele bonusuri și ora din zi, numărul de comenzi sau de vreme, în România un curier Glovo câștigă minim 23 RON pe oră.
După cum vezi, cu Glovo poți câștiga mulți bani destul de repede. De fapt, ai putea livra primele comenzi în câteva zile. Spre deosebire de alte platforme, Glovo are un sistem orar special ce permite curierilor să aleagă cât timp dedică platformei de livrare și când. Poți avea tot timpul liber dorit și să colaborezi când consideri că este mai bine pentru tine.

Cum funcționează sistemul de programare?

Sistemul de rezervare a intervalelor orare este creat pentru a ne asigura că fiecare curier poate câștiga suficienți bani când sunt conectați. Astfel, intervalele orare sunt limitate. Cu cât colaborezi mai mult în timpul intervalelor orare cu cerere ridicată, cu atât mai bun va fi accesul la program. Orele de cerere mare sunt intervalele orare care îți vor aduce cele mai multe puncte de excelență. Și cu cât ai mai multe puncte de excelență, cu atât vei avea acces mai bun pentru a rezerva mai multe intervale orare și vei câștiga mai mulți bani. Vrei să începi să câștigi bani acum? Înregistrează-te în Glovo

Cât va dura până încep să câștig?

Cu Glovo ai putea livra în mai puțin de 24 de ore după ce te înregistrezi dacă nu există o listă de așteptare. Lista de așteptare este creată pentru a ne asigura că nu există prea mulți curieri în oraș, asigurându-ne că fiecare curier primește suficiente comenzi și poate câștiga bani.
Chiar merită colaborarea cu Glovo?

Bineînțeles! Comunitatea curierilor mulțumiți din România crește în fiecare zi. Avem peste 3000 de curieri în România. Mulți dintre ei sunt foarte mulțumiți de această sarcină plină de satisfacții. Descoperă aici poveștile pe care mulți dintre curieri le au de spus.

Câţi bani câştigă un curier Glovo. În doar câteva ore fac mai mulţi bani decât românii care muncesc o zi întreagă

În alte ţări, se fac concedieri la Glovo la început de 2023

Platforma spaniolă de livrări Glovo, cu prezență puternică în România, a anunțat, luni, că va concedia circa 6,5% din personalul său, în principal de la Barcelona, unde are sediul central. Astfel, disponibilizările vor afecta „aproximativ 250 de colegi talentați”, a anunțat fondatorul și CEO-ul companiei catalane, Óscar Pierre.

„Decizia de concediere afectează în mare măsură sediul companiei din Barcelona în domenii precum funcțiile de suport pentru afaceri, recrutare și date. (…) Avem colegi în 25 de țări, cu legi și practici locale diferite”, a explicat șeful Glovo, precizând că procesul de disponibilizare diferă de la o țară la alta în care operează serviciul de livrări. Glovo nu va renunța însă la curieri, pickeri sau angajați din „prima linie”, a precizat el.

Fondatorul Glovo a pus decizia de concediere a celor 250 de angajați pe seama „creșterii rapide” a companiei, care a necesitat și angajarea unui număr mare de persoane, însă acum firma a descoperit că trebuie să reducă rapid cheltuielile ineficiente.

În România, Glovo a absorbit serviciul foodpanda și a făcut concedieri din rândul angajaților preluați de la această platformă de livrări. Astfel, în 2022, Glovo a disponibilizat 89 de angajați dintre cei 236 preluați de la fosta foodpanda România, precizând că le-a oferit salarii compensatorii.

De menționat că, în ianuarie 2023, șeful Glovo pe Europa de Sud-Est, românul Victor Răcariu, și-a anunțat demisia, urmând să plece din companie de la jumătatea lunii aprilie, după 5 ani de activitate în cadrul platformei spaniole. El superviza, de la București, business-ul unicornului spaniol din 8 țări: România, Bulgaria, Serbia, Croația, Republica Moldova, Bosnia, Muntenegru și Slovenia.

De asemenea, săptămâna trecută, Glovo a primit și o amendă de 57 milioane EUR, în Spania, pentru încălcarea legii privind angajarea curierilor.

Glovo în România: pierderi de aproape 4 ori mai adânci în 2021 față de 2020, în ciuda încasărilor mari
În 2021, Glovo România (firma GlovoappRO SRL din București) a obținut venituri totale de aproape 294 de milioane de lei (60 milioane euro), în creștere cu 70% față de anul 2020. Creșterea veniturilor obținute de startup-ul spaniol cu afacerea din România este cu atât mai importantă cu cât în anul 2020, când a lovit pandemia în Europa, firma românească a Glovo crescuse deja de 5 ori ca venituri (ajungând la 172 milioane lei), față de anul 2019.

Dar a avut și cheltuieli mari. În anul 2021, Glovo România a „ars” 343 de milioane de lei (70 milioane euro). Rezultat: pierderi de 49 de milioane de lei (10 milioane euro) pe anul 2021. Practic Glovo România nu reușește să ajungă măcar la break-even nici în anul 2021, după ce în 2020, primul an al pandemiei, ieșise pe minus cu 12,8 milioane de lei (circa 2,6 milioane euro). Astfel, Glovo România și-a adâncit de aproape 4 ori pierderea în anul 2021 față de 2020.

În tot acest timp, Glovo s-a extins, crescându-și și echipa din România de la 47 de angajați în anul 2020 la 70 de salariați în 2021. În 2022, startup-ul catalan s-a extins și mai mult. În primul rând, a preluat 147 de salariați de la foodpanda, afacere pe care a integrat-o din anul 2022 în operațiunile sale românești. Alți 89 de oameni de la foodpanda au fost disponibilizați de Glovo când a preluat această aplicație.

La rândul său, foodpanda România a avut în anul 2021 venituri de 170 de milioane de lei (35 milioane euro), dar a ieșit și ea pe pierderi cu 36 de milioane de lei (7,5 milioane euro), pe care nu le-am inclus în rezultatele Glovo.

Startup-ul Glovo a fost lansat de doi antreprenori, Oscar Pierre și Sacha Michaud, în anul 2015, la Barcelona și operează în Europa de Sud-Vest, Europa de Est și Africa Subsahariană. Serviciul catalan de livrări prin aplicație Glovo a pătruns în România în anul 2018. La nivel global, aplicația de livrări este prezentă în peste 3.500 de orașe din 25 de țări, are 3.500 de angajați și peste 75.000 de curieri activi lunar.

Glovo este deținut (în proporție de 94%) de gigantul german Delivery Hero, de la care Glovo a și preluat Foodpanda România (și HipMenu). Unicornul iberic obținuse investiții de capital de risc de cel puțin 1,2 miliarde de dolari înainte să fie cumpărat majoritar de nemți.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *