Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Toto Cutugno a fost internat de urgență. Artistul a fost
Toto Cutugno a fost internat de urgență. Celebrul artist, în vârstă de 78 de ani, a ajuns de urgență la spital. Toto Cutugno a fost diagnosticat cu cancer metastatic la prostată. Cel mai așteptat concert care ar fi trebuit să aibă loc în București, a fost anulat.

Toto Cutugno a fost internat de urgență. Artistul a fost diagnosticat cu o boală cruntă
Toto Cutugno suferă de cancer metastatic la prostată, fiind internat de urgență.

Starea artistului s-a înrăutățit în ultima perioadă, din cauza afectiunilor de care suferă.

Artistul a suferit anul trecut o intervenție de cancer la prostată și extirparea unui rinichi. În luna mai, Toto Cutugno avea programat un concert în București. Din păcate, starea artistului italian s-a agravat, iar medicii i-au recomandat să își anuleze toate activitățile.


„Suntem nevoiți să anunțăm cu regret anularea concertului susținut de către Toto Cutugno, programat pentru data de 8 mai 2022 la Sala Palatului. Problemele de sănătate îl forțează pe Toto Cutugno, la cererea medicilor, să anuleze toate concertele ce urmau să fie susținute în anul 2022.

Sănătatea artistului s-a degradat în ultima perioadă din cauza afecțiunilor cronice avute, în trecut fiind diagnosticat cu cancer metastatic la prostată.

În luna aprilie 2022, artistul italian a suferit complicații și a fost internat de urgență în stare critică într-un spital privat. Datorită eforturilor medicilor starea lui este stabilă, aceștia interzicându-i orice formă de efort. În prezent artistul se află sub strictă supraveghere medicală”, au transmis organizatorii concertului.Problemele lui Toto Cutugno au început în 2009
Toto Cutugno a primit pentru prima dată diagnosticul de cancer la prostată în anul 2009, atunci când a mers la medic la îndemnul lui Al Bano. A ajuns la timp pentru a trata problema și a susținut apoi că Al Bano i-a salvat viața și îi este recunoscător pentru ceea ce a făcut pentru el.

“Al Bano mi-a salvat viaţa. Eram ca o piatră în urmă cu zece ani, în schimb mă trezeam noaptea, de trei sau patru ori, pentru a merge la baie. I-am vorbit despre asta lui Al Bano şi el mi-a recomandat un medic. Acel doctor şi-a dat seama, la prima vizită, că nu aveam prostată, ci o tumoră. Am avut metastaze care aproape au ajuns la rinichi. Dacă nu făceam imediat operația, metastazele îmi ajungeau la rinichi și eram terminat. Profesorul Rigatti, medicul recomandat de Al Bano, mi-a salvat viața. Sunt, datorită lui Al Bano, un miracol”, spunea Toto Cutugno.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *