Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

7 semne ca nu te va lua niciodată de nevastă. Cum să recunoaștem semnele partenerului
Orice femeie își dorește să facă pasul cel mare la altar, însă nu toți bărbații vor acest lucru și îți poți da seama rapid. Iată care sunt semnele de care trebuie să ții cont pentru a lua decizii importante cu privire la viitorul tău!

Multe femei își doresc să se căsătorească, iar asta este una dintre cele mai mari dorințe ale lor, astfel că tânjesc după o familie, însă acest lucru trebuie împărtășit și cu partenerul. Semnele care îți vor arăta dacă bărbatul de lângă tine are intenții serioase.

Șapte semne că nu te va lua de nevastă


Partenerul evită să discute despre căsătorie sau despre viitorul relației. Este normal ca cei care formează un cuplu de mai mult timp să discute despre planurile și aspirațiile lor și să aibă conversații despre întemeierea unei familii.

Un alt semn prin care îți poți da seama este că partenerul nu te-a prezentat familiei sau prietenilor apropiați. Atunci când iubitul te prezintă familiei îți pot da seama că te afli într-o relație serioasă, iar acesta are planuri de viitor cu tine.Unul dintre cele mai comune semne ca un bărbat nu se va căsători niciodată cu tine este că se pune el pe primul loc și niciodată nu vorbește ca și cum sunteți o echipă și faceți lucrurile la comun.

Ce alte semne îți vor arăta că partenerul nu vrea să se căsătorească

Când vine vorba de căsătorie, angajamentul este o mare problemă, astfel că multe persoane aleg să rămână în concubinaj deoarece nu vor să investească timp, energie, dar mai ales să facă sacrificii.Un bărbat care nu este stabil financiar și nu face nimic în acest sens nu se va căsători niciodată cu tine deoarece crede că nu va avea suficienți bani pentru a întreține o familie, iar stabilitatea financiară este importantă într-o căsnicie.

Se spune că oamenii de lângă tine te reprezintă: „Arată-mi prietenul tău și îți voi spune cine ești”, astfel că dacă iubitul tău are prieteni singuri și alege să petreacă timpul cu băieții, el nu va avea niciun interes să se stabilească și nu va fi pregătit pentru o căsnicie.

Un bărbat care este dispus să se uite după alte femei și este ”vănător” atunci îți poți da seama că este o pierdere de timp și că persoana de lângă tine nu va avea de gând să-ți devină soț.Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *