Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Doliu în lumea Bisericii Ortodoxe! Un preot s-a stins din viață la vârsta de 33 de ani
Lumea Bisericii Ortodoxe e în doliu după ce un preot s-a stins din viață la vârsta de 33 de ani. Tristul anunț a fost făcut pe pagina de socializare a Protopopiatului din Rădăuți. Mesajul dureros transmis de soția acestuia în mediul online.

Vești triste pentru credincioșii din judeţul Suceava. Protopopiatul Rădăuți a anunțat, prin intermediul rețelelor de socializare, că unul dintre cei mai iubiți preoți s-a stins din viață brusc, la vârsta de 33 de ani.

Doliu în lumea Bisericii Ortodoxe
Doliu în lumea Bisericii Ortodoxe! Preotul Sergiu Pintea s-a stins din viață brusc, la vârsta de 33 de ani. Tristul anunț a fost făcut pe pagina de socializare a Protopopiatului din Rădăuți.


„În aceste momente de întristare, adresăm familiei și credincioșilor pe care acesta i-a păstorit gândurile noastre fraterne de consolare și ne rugăm Domnului Iisus Hristos, Cel înviat din morți, să dăruiască sufletului fratelui nostru preotul Sergiu odihnă în pacea, lumina și iubirea Preasfintei Treimi!”, este mesajul de condoleanțe transmis de Protopopiatul Rădăuți.

Potrivit presei locale, slujba de înmormântare va avea loc pe 26 martie, de la ora 14:30. Cei care vor să îi aducă un ultim omagiu, pot face acest lucru la biserica parohiei Pădureni-Siret. Preotul era slujitor al parohiei „Sf. Nicolae” din Pădureni, orașul Siret.

Mesajul dureros transmis de soția saPeste două luni, preotul Sergiu Pintea urma să împlinească 34 de ani. Bărbatul s-a stins din viață și a lăsat în urma lui un copil, dar și o soție îndurerată.

„Te voi iubi mereu, sufletul vieții mele”, a scris ieri soția preotului pe Facebook, alături de o imagine cu o candelă aprinsă.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *