Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Durere fără margini în familia românului găsit mort pe o stradă din Marea Britanie, după ce câștigase 2.000 de lire sterline: „Frățiorul meu, nu te voi uita niciodată!”
Trupul unui român a fost găsit pe o stradă din Marea Britanie. Bărbatul era înjunghiat în abdomen, iar scena groazei s-a întâmplat după ce a câștigat suma de 2.000 de lire sterline la un cazinou.

Un român care muncea în Marea Britanie, în vârstă de 44 de ani, a fost ucis după ce a petrecut o noapte la un cazinou.
Acolo, bărbatul câștigase 2.000 de lire sterline.
Victima este Ștefan Stelian Moraru, născut în municipiul Motru, județul Gorj. El muncea de ceva timp în Marea Britanie.

Acum, cei care l-au cunoscut pe bărbat nu pot înțelege cum s-a putut întâmpla o asemenea nenorocire și sunt de-a dreptul șocați și îndurerați.


Apropiații bărbatului sunt sfâșiați de durere

Polițiștii din Doncaster l-au găsit pe bărbat, luni dimineață, pe stradă, fără suflare și înjunghiat în abdomen.

Vestea a venit ca un cuțit în inimă pentru apropiații tânărului, Rică, așa cum îi spunea familia lui. Membrii familiei lui Rică au fost anunțați de tragedia oribilă de fratele acestuia, care și-a exprimat durerea pe rețelele sociale.

„El este Rică, fratele meu, mai bine zis a fost până ieri 20-03-2023, căci cineva s-a gândit să îl omoare cu sânge rece. Nu am cuvinte să îmi exprim durerea. Frățiorul meu, nu te voi uita niciodată”, a scris fratele lui Rică.

Mulți apropiați de-ai bărbatului și-au exprimat regretul față de moartea acestuia.

„Nu pot crede așa ceva! D-zeu sa îl odihnească în pace! O pierdere enormă ptr mine, am fost prieteni foarte buni!”, a scris Alin.„Foarte trist, fără cuvinte! L-am avut elev, totodată prieten. Dumnezeu să-l odihnească!”, a postat un alt apropiat.

Un român a fost audiat în cazul uciderii lui Rică

Cei care îl cunoșteau pe Rică au fost audiați timp de 2 zile. Printre cei „scoși la tablă” a fost și un român, colegul de apartament al victimei.

Românul le-a spus autorităților că au fost împreună la cazinou în acea seară, dar s-au despărțit în jurul ore 03:00 de dimineață. Rică și-a dorit să mai rămână în sala de jocuri. În plus, victima câștigase în acea noapte suma de 2.000 de lire sterline.

Colegul de apartament al victimei face, așadar, parte din grupul de suspecți. Unul dintre motive ar fi că bărbatul nu a sunat imediat la autorități atunci când a văzut că Rică nu mai apare acasă, potrivit gorjonline.roCe spun autoritățile engleze

Momentan, polițiștii nu au arestat pe nimeni.

Inspectorul-șef detectiv Neil John a comunicat că: „Aș dori să fac un apel la orice martor care s-a aflat în zona Chandos Avenue și Whetstone High Street, N20 duminică, 19 martie, la aproximativ 22:30. Anchetele noastre sugerează că a avut loc o dispută sau o altercație pe Chandos Avenue, la sau cam la această oră, și căutăm orice martor. Sunt interesat în special de oricine care ar fi avut o cameră de bord atunci când a călătorit pe oricare dintre aceste drumuri la momentul respectiv”.Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *