Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

O fetiță de doar 13 ani, răpusă de ”ucigaşul tăcut”. Lauren s-a simţit foarte rău din senin, în timp ce se uita la televizor
Familia fetiței este devastată de durere! Lauren s-a stins din viață la doar 13 ani. Ce a pățit minora?

O fetiță de doar 13 ani a trecut de la o zi obișnuită la televizor, la a se îmbolnăvi grav, și chiar până la decesul acesteia. În doar 12 ore, fetei i s-a făcut extrem de rău.


O fetiță de doar 13 ani, răpusă de ”ucigaşul tăcut”. Lauren s-a simţit foarte rău din senin, în timp ce se uita la televizor
Lauren Menzies avea simptome de gripă atunci când starea ei de sănătate s-a degradat rapid.

Mama fetei, Sarah, a spus: ” Fiica noastră, Lauren, era o fată tipică, frumoasă și sănătoasă, de treisprezece ani. Apoi a luat gripă, care s-a transformat apoi în sepsis. O luptă pe care, din păcate, avea să o piardă, la mai puțin de șase zile”.

Mama și tatăl, Chris și Sarah, au creat o pagină JustGiving în onoarea fiicei lor, a raportat LancsLive. Ei speră să strângă bani pentru o organizație de caritate înființată în 2013 și care descrie această afecțiune drept un ‘ ‘ucigaș ascuns”.

Părinții vor să facă o faptă bună în memoria fiicei lorUn reprezentant al respectivei organizații a spus: ‘ ‘Activitățile de strângere de fonduri ca aceasta joacă un rol vital în lupta împotriva sepsisului. Întrucât Sepsis Research FEAT își marchează cea de-a 10-a aniversare în acest an, vă cerem să vă alăturați lui Chris și Sarah pentru a strânge bani şi pentru a susține o cauză importantă. V-am fi foarte recunoscători pentru orice sprijin pe care îl puteți oferi pentru a ne ajuta să ne continuăm munca de creștere a gradului de conștientizare a sepsisului și de finanțare a cercetării”.Chris și Sarah au adăugat: ‘ ‘Strângem bani pentru Sepsis Research FEAT în memoria fiicei noastre Lauren, care a murit de sepsis la vârsta de 13 ani. Vrem să ne concentrăm eforturile de strângere de fonduri în continuare spre cercetarea tratamentelor pentru sepsis. De aceea, am decis să ne alăturăm Sepsis Research FEAT în inițiativele lor de strângere de fonduri: pentru a îmbunătăți rezultatele pentru cei afectați”.

Chris și Sarah organizează în acest an diverse inițiative de strângere de fonduri în memoria fetei lor. Primul este Adventure Challenge pentru care Chris este ocupat să se antreneze. Mai exact, el trebuie să participe la o serie de trei triatloane mixte- văzute ca unele dintre cele mai dure din țară, notează Daily Star .Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *