Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

E VESTEA TRISTA A ZILEI! Un mare actor s-a stins din viață
Este zi de doliu în lumea filmului internațional! Un mare actor s-a stins din viață la vârsta de 88 de ani, iar el este plâns acum de o lume întreagă, deoarece a adus zâmbetul pe buze multor persoane. Este vorba despre un actor, interpretul unui legendar personaj mexican, animator, dar și om de afaceri. Iată despre cine este vorba, de fapt!

Doliu în lumea filmului! Un mare actor al filmului internațional s-a stins din viață ieri, 25 martie, la vârsta de 88 de ani.

Doliu în lumea filmului internațional! A murit un mare actor


Marele actor mexican Xavier Lopez Rodriguez s-a stins din viață la vârsta de 88 de ani. A fost interpretul legendarului personaj Chabelo. Actorul a avut emisiunea de jocuri pentru copii En Familia con Chabelo, „Timpul familiei cu Chabelo”.

Doliu în lumea filmului! Un mare actor al filmului internațional s-a stins din viață ieri, 25 martie, la vârsta de 88 de ani.

Doliu în lumea filmului internațional! A murit un mare actorMarele actor mexican Xavier Lopez Rodriguez s-a stins din viață la vârsta de 88 de ani. A fost interpretul legendarului personaj Chabelo. Actorul a avut emisiunea de jocuri pentru copii En Familia con Chabelo, „Timpul familiei cu Chabelo”.

Emisiunea actorului era difuzată în fiecare duminică, în direct și ținea 45 de minute. Pentru difuzarea lui fără precedent a emisiunii En Familia con Chabelo, actorul a intrat în Cartea Recordurilor Guinness.Conform News, de-a lungul timpului, foarte multe generații au crescut cu filmele, albumele și serialele de televiziune ale actorului Xavier Lopez Rodriguez. Pentru BBC, jurnalista mexicană Laura Martínez a declarat că „Nu există nicio persoană mexicană care să nu ştie cine este Chabelo”.

Cine a fost Xavier Lopez Rodriguez

Xavier Lopez Rodriguez s-a născut pe data de 17 februarie 1935, iar părinții lui erau din Chicago. Ulterior, el și familia lui, dar și cele două surori ale acestuia s-au mutat în oraşul central mexican León.

Când avea 18 ani, în timpul războiului din Coreea, acesta a fost recrutat în armata Statelor Unite ale Americii. Conflictul s-a terminat înainte ca el să participe și ulterior s-a întors în Mexic, unde a început să studieze medicina. A lucrat ca medic la o clinică privată din Mexic, dar mai apoi s-a dus să lucreze cu jumătate de normă ca asistent la postul mexican Televisa.
După acest job, Xavier Lopez Rodriguez a înlocuit actorii care întârziua la spectacole, iar într-o zi, acesta a fost pus să citească o glumă despre un băiat pe nume Chabelo, chiar în direct. Așa a devenit actor, astfel că în anul 1950 și-a lansat emisiunea.
Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *