Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Ionuț, tânărul care a stat în comă profundă, după ce a mers la spital din cauza unei dureri de măsea, a murit: ,,Ne spuneau că este sedat”
Tânărul, în vârstă de 31 de ani, care a stat în comă profundă timp de două luni, după ce a mers la spital din cauza unei dureri de măsea, a murit. Familia lui Ionuț trece prin momente grele și îi acuză pe medicii care s-au ocupat de tânăr de neglijență în serviciu.

Ionuț a ajuns la spitalul din Cernavodă din cauza unei dureri de măsea, însă medicii l-au trimis ulterior la Constanța. Părinții tânărului fac acuzații grave. Familia este devastată de durere în aceste momente.

A murit tânărul care a stat în comă profundă, după ce a mers la spital din cauza unei dureri de măsea


Tatăl lui Ionuț susține că la ultima intervenție au fost anunțat că tânărul a avut o hemoragie internă, iar atunci intrase în comă. Bărbatul este revoltat și spune că specialiștii le-ar fi relatat faptul că acesta ar fi fost sedat.

Părinții lui Ionuț susțin că tânărul avea răni pe corp din cauza asistentelor de la spital, care nu se ocupau de el cum ar fi trebuit.„La ultima intervenție a băiatului ni s-a relatat că a avut o hemoragie internă. De atunci nu și-a mai revenit. A intrat în comă. Ei, medicii, tocmai ne-au spus că e în comă. De ce nu ne-au spus înainte? Ne spuneau că este sedat. A fost legat de mâni, să nu se scoale să facă rău. Arată într-un hal… A slăbit în două luni… e cadavru viu! Vă apucă groaza! Are răni pe picioare de la poziția în care stătea. Îi dădeau apă și ceai”, a mărturisit tatăl tânărului, potrivit antena3.roCe spun reprezentații spitalului după acuzațiile aduse de părinți

În urma acuzațiilor aduse, reprezentanții spitalului se apără și spun că Ionuț ar fi venit foarte târziu să le ceară ajutorul. Aceștia au ținut să precizeze că infecția din corp se împrăștiase mult, iar ei nu l-au mai putut salva.

„Înțelegem durerea familiei dar considerăm că afirmațiile făcute în spațiul public nu se confirmă. Pacientul beneficiază de resurse medicale avansate si cu toate acestea personalul medical a fost supus la presiuni din partea rudelor”, a declarat purtătorul de cuvând SCJU Constanța.Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *