Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Florin Călinescu a ales să se retragă la țară. Are 66 de ani, nu mai apare la tv, iar viața lui este alta acum. Cu ce se ocupă zilnic
O fotografie în care apare Florin Călinescu arată că acestuia pare să îi priască de când s-a retras din televiziune. Iată cum apare în imagine și ce mesaj a scris acesta în mediul online.

Fotografia care arată că Florin Călinescu se bucură de viața simplă de la țară

La 66 de ani, Florin Călinescu a decis să ia o pauză nedeterminată de la tot ce înseamnă televiziune și să demareze un proiect personal îndrăzneț, disponibil doar în mediul online. A spus și motivul pentru care nu mai dorește să colaboreze în viitorul apropiat cu vreun trust de presă. Susține că întotdeauna a fost un om liber, care nu a suportat să-i fie îngrădită în vreun fel libertatea.

„Nu sunt genul de artist care să stau prin față pe la tot felul de castinguri și să zic că pot să îmi ofer serviciile! Nu! Am primit mai multe oferte în viață decât câte produse am livrat. Asta pentru că trebuie să-mi placă. Mie dacă nu-mi place, nu mănânc”, a declarat Florin Călinescu într-un interviu acordat Click!.


GEMENI

Florin Călinescu a dezvăluit și care a fost motivul plecării de la PRO TV.

„Cât a fost Adrian Sîrbu, la PRO TV, legal, atunci am avut toată libertatea din lume. După aceea au venit niște băieți și s-a terminat distracția. Eu nu pot să funcționez decât dacă sunt totalmente liber. Am să mă lupt până am să crap pentru libertatea ființei umane și în domeniul profesional, dar și ca ființă, în general”, a declarat Florin Călinescu pentru sursa menționată anterior.

Recent, Călinescu a publicat pe Facebook o fotografie în care curăță cartofi. Florin Călinescu stătea așezat pe un scan, îmbrăcat într-un tricou și pantaloni lungi, și cu o șapcă pe cap.„Azi am fost la “sala”….”, a fost mesajul lui.

Mulți oameni i-au lăsat comentarii.

„Felicitări, Maestre. Multa sănătate și spor. Doamne Ajuta!!!”, a scris cineva.

„Felicitări, sunteți un artist adevarat! STIMĂ ȘI RESPECT!”, a comentat altcineva.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *