Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Un pensionar austriac a angajat un român de 30 de ani, pentru a avea grijă de el. IREAL ce i-a făcut tânărul, în timp ce bătrânul dormea
Un român în vârstă de 30 de ani este suspectat că a furat două ceasuri valoroase, precum și bani, dar și documente de la un bărbat de 78 de ani, în timpul îngrijirii de 24 de ore.

Un îngrijitor român în vârstă de 30 de ani ar fi furat de la bătrânul de 78 de ani de care avea grijă.

Vârstnicul avea nevoie doar pe o perioadă scurtă de îngrijire, astfel, bărbatul de 30 de ani a petrecut nici două zile cu acesta.

Făptașul a fost dat în urmărire generală.

Prejudiciul total se va ridica probabil la câteva zeci de mii de euro.

În prezent, nu se știe unde se află suspectul, încă este căutat.

Sunt rare astfel de cazuri în Austria, în care sunt implicați români angajați să îngrijească persoane în vârstă, totuși pentru conaționalii noștri nimic nu e imposibil.


Românii și ”meseria” de îngrijitor

Un caz la fel de scandalos a avut loc la Perchtoldsdorf, unde o îngrijitoare româncă a fost arestată după ce a fost prinsă cu bijuterii furate în valoare de peste 10.000 de euro.

Poliția a depistat și arestat în urma unui denunț o româncă de 59 de ani și pe complicii ei.

Îngrijitoarea din România a fost demascată că ar fi sustras mai multe obiecte de valoare.

Femeia, în vârstă de 59 de ani, ar fi îngrijit de ceva timp un pensionar de 78 de ani și ar fi plecat treptat din casă cu obiecte de valoare, potrivit ZiarulRomanesc.ro.

Fiica victimei a fost chiar martoră la un furt și a raportat acest lucru la poliție.Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *