Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Salarii între 1.600 şi 2.200 de euro net pe lună. Sunt sute de locuri disponibile. Care sunt cerințele angajatorilor
Dacă sunteţi în căutarea unui loc de muncă bine plătit, îl găsiți în România. Condiția este să aveți cunoștințe de informatică. Pe lângă salariu, angajatorii oferă și o serie de bonusuri.

Un angajat pe poziţia de application support engineer are un salariu care variază, în medie, între 1.600 şi 2.000 de euro net pe lună, după cum arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs.

„În lista de atribuţii a unui application support engineer se numără găsirea de soluţii pentru erorile aplicaţiilor, oferirea de asistenţă şi remedierea diverselor probleme întâmpinate de către utilizatori. În prezent, pentru acest rol, cele mai multe oferte de joburi vin în special din Bucureşti şi Sibiu sau sunt remote”, a declarat directorul general al platformei.


Ce trebuie să ştie un tânăr pentru a putea fi angajat

Aceste oferte sunt extrem de atractive, dar cel care doreşte un astfel de loc de muncă trebuie să aibă experiență de lucru cu baze de date SQL şi Linux.

„Această poziţie necesită în primul rând experienţă de lucru cu baze de date SQL şi Linux, abilitatea de a diagnostica, depana, obţine rezultate şi de a oferi soluţii la o gamă largă de probleme tehnice, dar şi experienţă de lucru cu modul RUN / Ticketing.

Totodată, este de preferat înţelegerea scripturilor Shell şi capacitatea de a lucra eficient, atât cu supraveghere directă, cât şi fără supraveghere. Pentru acest rol, salariile sunt cuprinse în intervalul 1.600 – 2.200 euro lună, în medie”, mai spune Andrei Frunză, CEO al BestJobs.

Pe lângă salariu atractiv, se mai dau tichete de masă, program de lucru flexibil şi zile suplimentare de vacanţăPrintre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: posibilitatea de a lucra remote, program de lucru flexibil, zile suplimentare de vacanţă, tichete de masă şi buget anual de traininguri şi cursuri.

În prezent, 399 de posturi vacante pentru poziţia de application support engineer sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în regim de muncă remote, Bucureşti şi Sibiu.Peste 27% dintre joburile active pe BestJobs afișează oferta salarială, sub forma unui interval. Potrivit datelor, aceste joburi atrag cu 40% mai multe CV-uri.

Pentru a încuraja acest demers, BestJobs oferă statistici salariale pentru cele mai frecvente roluri deschise de marii angajatori din țară și din străinătate, atât recrutorilor în procesul de completare a anunțului, oferindu-le informații relevante din piață, dar și candidaților, în cazul anunțurilor fără ofertă financiară, anunţă platforma bestjobs.eu.Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *