Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Dani Mocanu se confruntă cu probleme de sănătate. Artistul, nevoit să-și anuleze planurile: ”Nu mai pot…”
Dani Mocanu se confruntă cu mai multe probleme de sănătate, astfel că a fost nevoit să-și anuleze planurile în următoarea perioadă. Manelistul urma să filmeze un videoclip pentru o piesă, dar starea actuală nu îi permite să o facă.

Dani Mocanu se numără printre cei mai ascultați maneliști din România. Acesta se confruntă cu probleme de sănătate și a fost nevoit să-și anuleze planurile cu privire la o nouă piesă pe care urma să o lanseze.

Dani Mocanu, probleme de sănătate

Pe contul său de Instagram, Dani Mocanu a precizat la secțiunea de InstaStory că se confruntă cu probleme de sănătate. Cu toate că nu este nimic grav, doar „o mică răceală”, pare să-l țină în casă, fiind nevoit să-și anuleze planurile.


Manelistul urma să filmeze videoclipul pentru o piesă pe care să o lanseze, dar fanii mai trebuie să aștepte puțin, până când starea de sănătate îi va permite.

”Trebuia să filmez la piesa mult așteptată Frații, dar planul nostru este diferit de planul lui Dumnezeu. El a hotărât să-mi trimită o mică răceală să nu mai pot filma și așa am decis până mă refac să lansez piesa asta pentru EL. Valurile Vieții. Dumnezeu să fie cu voi – Amin”, a scris Dani Mocanu pe contul său de Instagram.

Câți bani câștigă Dani Mocanu de pe TikTokDani Mocanu este activ pe rețelele de socializare și mereu le povestește fanilor momente din viața sa. Pe TikTok face și numeroase live-uri cu diferite vedete, reușind să primească o mulțime de bani de la abonații săi. Manelistul recunoaște că a făcut aproximativ 25.000 de dolari. Cu această sumă, el își dorește să ajute familiile nevoiașe. Deși platforma i-a adus numeroase beneficii financiare, ar vrea să fie închisă și să dispară.

„TikTokul mi-a adus foarte mulţi bani. De când am intrat pe TikTok, am făcut aproximativ 250.000 de dolari până acum. Cu banii ăştia, fac bine, tata e deja pe drum la o familie să le facă căsuţa, o să filmăm după. Totuşi mi-aş dori ca acum să se închidă şi să dispară platforma”, a spus manelistul pe TikTok.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *