Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Mama Deei este cu patru ani mai mare decât Dinu Maxer. Ce părere avea femeia despre căsnicia lor
Puțină lume știe cine este mama Deei Maxer. Femeia, în vârstă de 53 de ani, este mai mare decât fostul ginere cu doar patru ani.

osta soacră a lui Dinu Maxer a stat departe de lumina reflectoarelor, așa că puțină lume o cunoaște. Ea este mai mare decât el cu doar patru ani și a fost mereu alături de fiica ei și o ajută cu creșterea copiilor.

De-a lungul timpului, Dinu Maxer a declarat că se înțelege foarte bine cu soacra și că nu au existat probleme. Între cei doi este o diferență de patru ani, iar mama Deei a fost mereu alături de ei, la orice pas.

Cum arată mama Deei Maxer


Mama Deei este apropiată de vârstă cu fostul ginere, deoarece între Dinu și Deea exista o diferență de 16 ani. Dinu a mărturisit că atunci când s-a întâlnit pentru prima dată cu mama de Deei, femeia nu știa că ei sunt împreună.

Mama Deei Maxer a fost mereu alături de ea, iar de câte ori vedeta a avut nevoie de ajutor în creșterea micuților, mama ei a fost prezentă și s-a bucurat de prezența nepoților.

Soacra lui Dinu a fost de acord cu relația lor.

„Mama cu tata bănuiau (n.r. că sunt împreună) pentru că eu eram cu Dinu la mare, el era manager, au venit în vizită. Eu dormeam în cameră cu Dinu, restul fetelor erau în altă cameră. Am zis: <>”, a mai spus artista că au fost cuvintele mamei sale atunci când a început o relaţie cu soţul ei.Vestea divorțului soților Maxer a șocat atât familia, cât și fanii acestora. Ei au decis să se separe după 18 ani de relație plini de iubire. Anunțul a fost făcut de cei doi pe rețelele de socializare.

„Am decis să ne încheiem căsătoria după 18 ani de relație plini de iubire, fidelitate, respect si muncă depusă cot la cot in tot ceea ce am construit! Ne suntem recunoscători pentru aceasta călătorie in care am fost pe rând, piloți! Mulțumesc, @dinumaxer!

Voi ne știți viata, ca pe o carte deschisa, fiind mereu in atenția voastră si înconjurați de apreciere si admirație. Pentru toate acestea vrem sa va mulțumim si tot odată ne dorim să respectați acest moment din viata noastră. Ne dorim discreție, liniște si pace pentru fiecare dintre noi si cel mai important, pentru copiii noștri. Fiți blânzi! Dumnezeu știe drumul fiecăruia! Mulțumim, Deea si Dinu Maxer”, a scris Deea Maxer pe contul ei personal de Instagram.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *