Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Nepoata lui Arsenie Boca dezvăluie inedite despre celebrul duhovnic
Nepoata lui Arsenie Boca vorbește despre duhovnicul celebru

Zoe Dăian, nepoata lui Arsenie Boca, vorbește cu lacrimi în ochi despre unchiul ei, acesta fiind cel care a crescut-o. La vârsta de 90 de ani, Zoe s-a refugiat într-un cămin de bătrâni din Bihor, numit „Casa Mea Eden”.

Potrivit declarațiilor sale, Arsenie Boca avea reacții neobișnuite pentru lumea de atunci, ceea ce a marcat-o pe nepoata sa. Zoe își amintește de modestia și introvertirea celebrului duhovnic, de pasiunea sa pentru rugăciune, citit și pictat icoane, dar și de harul său de a avea premoniții.

Pe de altă parte, Zoe a făcut și dezvăluiri surprinzătoare despre copilăria lui Arsenie Boca, reconstituind chiar și amintiri din poveștile părinților. Aceasta a spus că unchiul ei era serios și retras și că a învățat să cânte la instrumente foarte repede.


Nepoata lui Arsenie Boca e convinsă că e vegheată de unchiul ei

Zoe Dăian a trecut prin momente dificile în ultimii ani, fiind diagnosticată cu COVID-19 și având un atac cerebral care a dus la o comă de patru săptămâni. Nepoata lui Arsenie Boca e convinsă că e vegheată de unchiul ei, mai ales în momentele grele prin care a trecut.

Femeia a mărturisit că a suferit mult după un divorț dureros și că unchiul ei i-a fost mereu aproape, ghidând-o să-și educe fiica, care acum e asistentă medicală în Grecia.Concluzie

Zoe Dăian, nepoata lui Arsenie Boca, a făcut dezvăluiri emoționante despre celebrul duhovnic, amintindu-și de reacțiile neobișnuite ale acestuia pentru lumea de atunci. În ciuda momentelor dificile prin care a trecut, Zoe e convinsă că e vegheată de unchiul ei și că acesta îi este mereu aproape.

Localitatea bihoreană Șoimi, unde locuiește nepoata lui Arsenie Boca, a devenit un loc de pelerinaj, iar pe 29 septembrie se împlinesc 111 de ani de la nașterea celebrului duhovnic.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *