Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Adrian Minune, prima declaraţie de pe patul de spital. Care este starea reală de sănătate a celebrului manelist
Adrian Minune a fost internat în spital acum câteva zile, motiv de îngrijorare pentru fanii celebrului manelist. Acesta a transmis un prim mesaj, prin care a ţinut să asigure pe toată lumea că lucrurile sunt în regulă.

Adrian Minune, prima declaraţie de pe patul de spital. Manelistul a acuzat stări de rău, motiv pentru care a ajuns la spital pentru mai multe investigaţii. Adrian Minune a scăpat de tot ce a fost mai rău și a transmis un prim mesaj pentru toți cei care îl iubesc.


„Salut, dragii mei, fac acest clip pentru familie, pentru fani, pentru cumetri, pentru prieteni, buni răi, dușmani, nu mai contează, pentru că toți îți sunt prieteni până la proba contrarie. Sunt bine, mulțumesc lui Dumnezeu, mai aștept un singur rezultat, și mâine seară voi fi acasă. Merg aici, la noi, la Ștefănești. Mulțumesc tuturor celor care m-au susținut”, a anunţat Adrian Minune pe reţelele de socializare.Dacă sunteți nași, cadoul de nuntă poate varia între 500 și 1000 de euro, în funcție și de bugetul de care dispuneți. Rudele apropiate și prietenii foarte apropiați, în mod normal, ar trebui să ofere mai mult.

În cazul celor care sunt doar invitați, reperul ar trebui să fie prețul meniului. De obicei, se pune în plic ca dar o sumă cel puțin dublă față de prețul meniului.

Câți bani se dau la o cununie civilă în 2023

În funcție de rolul pe care îl au în viața mirilor, rudele sau prietenii oferă diverse cadouri atunci când are loc cununia civilă. Unele persoane preferă să le ofere tinerilor îndrăgostiți cadouri, altele consideră că le-ar fi mai folositoare mirilor o sumă de bani. În orice caz, suma de bani cheltuită pentru cadou şi suma oferită ca dar este aproximativ egală. În 2023, este recomandat să le oferiți mirilor un cadou sau o sumă de bani care să nu fie sub 400 de lei.

Nu există o sumă standard pe care să o oferiți la o cununie civilă. Trebuie să luați în calcul şi venitul dumneavoastră lunar când vreți să vă decideți asupra darului.Câți bani trebuie să oferi la un botez în 2023

Ca și la nuntă, în funcție de gradul de rudenie, ești nevoit să scoți mai mulți bani din buzunar, în comparație cu prietenii proaspeților părinți, care vor oferi mai puțin.

În primul rând trebuie luat în calcul localitatea în care se desfășoară evenimentul, apoi relația pe care o aveți cu părinții bebelușului, pentru că nașii care botează, frații, bunicii, verii, unchii, mătușile, rudele mai îndepărtate, prietenii, prietenii foarte apropiați, cunoștințele şi obligațiile nu vor da niciodată aceiași bani, existând întotdeauna aceste grade de rudenie care îi separă de restul.

Astfel că, luând în calcul toate cele menționate anterior, dacă ești invitat la un botez, mergi în pereche, în București, la nişte prieteni şi aveți un venit cuprins între 3.000 şi 4.500 de lei, iar evenimentul are loc într-o zi de sâmbătă, într-un restaurant normal, fără pretenții, atunci ar fi bine să lăsați în plic o sumă cuprinsă între 750 şi 900 de lei.Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *