Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Ce dorință bolnavă avea Dan Diaconescu. Cu ce l-ar fi șantajat cele două gemene minore pe OTV-ist
Dan Diaconescu, fostul patron al OTV, este cercetat pentru că ar fi întreţinut relaţii intime cu două gemene, de 15 ani. Surse din anchetă spun că el le-ar fi cerut celor două surori să-i îndeplinească o dorință bolnavă.

Dan Diaconescu a fost reținut fiind acuzat că ar fi întreținut relații sexuale cu două gemene minore.

în anii 2020 și 2021, acesta a întreținut, contra cost, relații sexuale cu o minoră, cunoscând vârsta acesteia (15 ani si 4 luni, la acea vreme) – în București și în Constanța.

Ulterior, a făcut acelasi lucru, cu sora geamănă a minorei. Fostul patron al OTV le-ar fi plătit celor două fete sume între 300 și 400 de lei.


Ce dorință bolnavă avea Dan Diaconescu
Tot în acea perioadă, le-a cerut celor două fete să-i găsească o minoră virgin contracost. Conform unor surse din anchetă, Dan Diaconescu a fost păcălit de una dintre minore că i-a găsit o prietenă virgină. A fost filmat și ulterior șantajat să ofere bani. Altfel, imaginile urmau să fie publicate.

Totuși, este evident că Dan Diaconescu nu a depus o plângere că ar fi șantajat, iar în momentul în care au venit polițiștii la el acasă și-a dat seama de ce îl caută și a încercat să scape ascunzându-se în debara.

De altfel, imagini cu Dan Diaconescu și cele două minore au și apărut în spațiul public.

Avocat: „Există suspiciuni rezonabile”

„Este o invenţie, o bazaconie”, le-a spus Dan Diaconescu, jurnaliştilor, după ce poliţiştii i-au percheziţionat apartamentul din Constanţa.

Patru ore mai târziu, fostul patron al OTV era reţinut..„Am văzut dosarul, în măsura în care organul de cercetare penală mi l-a pus la dispoziţie. Din probe, nu rezultă doza de certitudine necesară pentru ca să fie judecat.

Trebuie să recunosc că există o suspiciune rezonabilă fundamentată de declaraţiile celor două minore în cauză, că ar fi avut o asemenea activitate «regretabilă».

Printre dovezi sunt şi nişte imagini pe care le-am vizualizat şi eu, dar nu rezultă din acele imagini, sub nicio formă, existenţa vreunui act sexual, dar în contextul celor două declaraţii date de minore, repet, se poate presupune, dar fără a fi dovedit.

Este foarte probabil să avem o propunere de arestare preventivă formulată de către Parchet”, , a declarat Alexandru Murărescu, avocatul lui Dan Diaconescu.

Astăzi, instanța va decide dacă Dan Diaconescu va sta în arest preventiv pentru următoarele 30 de zile.Dan Diaconescu, condamnat pentru șantaj
Dan Diaconescu a fost proprietarul OTV și moderatorul unor emisiuni controversate. În martie 2015, Curtea de Apel a hotărât condamnarea lui Dan Diaconescu la cinci ani și șase luni de închisoare cu executare pentru șantaj.

Dan Diaconescu a ieșit din închisoare după doi ani și jumătate. Nu mai are dreptul de a lucra în jurnalism până pe 4 martie 2025.

Dan Diaconescu, asociat majoritar la SC Ocram Televiziune SRL și realizator de programe la postul de televiziune OTV, a fost deferit justiției pentru două infracțiuni de șantaj.
Potrivit DNA, în perioada mai – septembrie 2009, Dan Diaconescu a exercitat acte repetate de amenințare, atât în mod direct, în cadrul emisiunii de la OTV, cât și indirect, prin intermediul lui Doru Pârv, asupra lui Ion Moț, primar al comunei arădene Zarand, pentru a-l determina să le dea suma totală de 200.000 euro.

Sub presiunea acestor amenințări, primarul Ion Moț i-a remis lui Doru Pârv suma de 30.000 de euro și 42.000 de lei, scopul fiind ca banii să ajungă, în final, la Dan Diaconescu.

De asemenea, procurorii l-au mai acuzat pe Dan Diaconescu că, în cursul lunii aprilie 2005, a exercitat acte repetate de amenințare, atât în mod direct, cât și indirect, prin intermediul lui Mitruș Ghezea, realizatorul emisiunii „Semnal de alarmă”, difuzată pe același post de televiziune, asupra omului de afaceri Paul Petru Țârdea, pentru a-l determina să-i dea suma totală de 100.000 euro, din care a primit efectiv 4.500 de euro.
Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *