Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Ele ar fi “gemenele” cu care Dan Diaconescu a întreținut relații intime
Mascații au intervenit în forță, în cursul zilei de 6 aprilie 2023, la vila lui Dan Diaconescu din cartierul Primăverii. Potrivit primelor informații, „regele” OTV-ului ar fi acuzat că ar fi întreținut, în trecut, relații intime cu două gemene minore.

Percheziții de proporții la vila lui Dan Diaconescu din cartierul Primăverii. „Tăticul” OTV este suspectat că ar fi întreținut relații intime cu două gemene minore, care, în momentul săvârșirii faptei, nu ar fi avut 18 ani împliniți. În acest sens, mascații s-au deplasat la domiciliul fostului om de televiziune, pentru a desfășura o serie de percheziții, au transmis surse judiciare pentru Gândul.ro.


Dan Diaconescu este acuzat ca a întreținut relații intime cu două gemene minore

În momentul în care mascații au ajuns la domiciliul omului de afaceri, acesta s-a ascuns într-o anexă. Astfel, oamenii legii au fost nevoiți să forțeze intrarea pe proprietate. La fața locului s-a deplasat, în jurul orei 12:30, și avocatul lui Dan Diaconescu, și anume Alexandru Murărescu. Acesta a susținut, înainte să pășească pe proprietatea fondatorului postului OTV, faptul că nu ar intra în discuție reținerea lui, însă trebuie să ajungă la Constanța, pentru audieri.

„O să vedem, o să ni se aducă la cunoștință. Nici vorbă de așa ceva (n.r. dacă va fi reținut în cursul zilei de azi, 6 aprilie 2023). Trebuie să ajungem la Constanța”, a spus avocatul, când a ajuns la casa lui Diaconescu.

CANCAN.RO a intrat în posesia unor imagini cu două tinere despre care se spune că sunt cele implicate în dosarul în care este anchetat Dan Diaconescu. La momentul comiterii faptei, cele două brunete, surori gemene, ar fi fost minore. Dacă va fi găsit vinovat, „Regele Audiențelor” ar putea fi condamnat la ani grei de închisoare.Explicația avocatului lui Dan Diaconescu

Avocatul lui Dan Diaconescu a declarat, joi, că cele două fete care apar în imaginile care circulă pe internet sunt ucrainence și nu au legătură cu cazul în care fostul patron OTV este audiat de procurori.

Surse apropiate anchetei au declarat că Diaconescu este suspectat de act sexual cu un minor în formă continuată şi de folosire a prostituţiei infantile în formă continuată. Faptele s-ar fi petrecut în perioada 2020 – 2021.„Asta este singura informație pe care vi-o pot da. Arătându-i acestă fotografie lui Dan Diaconescu, acesta a spus foarte clar că ‘Nici vorbă’. Era vorba de două refugiate ucrainence. Deci nici vorbă de așa ceva”, potrivit avocatului.

„Când au fost făcute? Asta nu l-am întrebat, dar este lipsit de relevanță cât timp îmi spune că acele două fete…dl Diaconescu dacă se plimbă în Constanța sau oriunde în țara asta credeți-mă că este asaltat. Cred că ucrainencele stau chiar foarte aproape de zona asta”, a adăugat avocatul.Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *