Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

El este Alexandru, bărbatul care s-a aruncat în fața mașinii condusă de Monica Odagiu. Avea doar 33 de ani
Monica Odagiu a fost implicată într-un grav accident rutier în București. Actrița a lovit mortal un bărbat, care s-a aruncat în fața mașinii sale. Iată cum arăta Alexandru, bărbatul în vârstă de 33 de ani, care s-a stins din viață în urma cumplitului accident rutier!

Monica Odagiu este îngrozită de durere, după ce ieri a accidentat mortal un bărbat în vârstă de 33 de ani. Acum au apărut și primele imagini cu Alexandru, bărbatul care s-a aruncat în fața mașinii condusă de actriță.

Cum arăta Alexandru, bărbatul care s-a aruncat în fața mașinii condusă de Monica Odagiu


Monica Odagiu venea dinspre Calea Victoriei și se afla pe strada Știrbei Vodă în momentul în care Alexandru a sărit în fața mașinii condusă de ea. Bărbatul se afla în stația de autobuz și brusc s-a aruncat în fața mașinii sale. Cu toate că ea a încercat să evite tragedia, bărbatul s-a stins pe loc.

Ambulanța a ajuns la timp la locul accidentului rutier, iar medicii au încercat să-l resusciteze pe pieton, însă a fost în zadar. Rezultatele necropsiei au arătat faptul că el nu mai avea nicio șansă să supraviețuiască.

Mai mult decât atât, camerele de supraveghere au arătat faptul că Alexandru s-a aruncat în fața mașinii chiar înainte ca Monica Odagiu să treacă pe acolo.

De ce a murit Alexandru, de faptMedicii au clarificat astăzi situația și au făcut publice primele rezultate ale necropsiei, care arată cauza clară care a dus la moartea victimei. Ei bine, primele rezultate ale necropsiei arată faptul că Alexandru a suferit un traumatism cranio-cerebral și leziuni care nu au mai fost compatibile cu viața.

Cu toate acestea, mai multe detalii se vor afla în aproximativ două sau trei săptămâni, când se vor publica și rezultatele toxicologice. Aceste rezultate vor arăta dacă bărbatul a consumat sau nu alcool sau substanțe interzise înainte să moară în cumplitul accident rutier.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
\x\vb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *