Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Alexia, gest emoționant pentru medicul care a operat-o. Tânăra cu brațele repuse a surprins pe toată lumea: ”Mi-ai umplut sufletul”
Alexia a trecut prin ce mai îngrozitor moment al vieții sale, atunci când a rămas fără brațe în urma unui accident rutier. Tânăra de 15 ani a fost operată de un medic, pentru care a făcut acum un gest emoționant, cu care a suprins pe toată lumea.

Toată România a fost îngrozită de accidentul rutier în urma căruia Alexia și-a pierdut brațele, iar mai apoi i-au fost replantate de un medic care va rămâne în sufletul ei. Acest lucru îl explică și gestul pe care l-a făcut pentru femeia care i-a salvat viața, și pe care a lăsat-o fără cuvinte. La câteva luni de la operație, tânăra de 15 ani a vrut să îi mulțumească pentru tot ce a făcut printr-o surpriză unică.


Alexia a făcut un gest emoționant pentru medicul care a operat-o

Accidentul din Pașcani va rămâne în amintirea oamenilor mult timp, după ce o tânără de 15 ani a fost la un pas să rămână fără ambele brațe. Cu ajutorul fratelui ei și a medicului care a operat-o, Alexia poate să ducă acum o viață normală. Din acest motiv, tânăra a vrut să îi mulțumească medicului printr-o modalitate specială, care a lăsat-o fără cuvinte.

Tânăra și-a scos un certificat de renaștere, care să marcheze acest moment cu final fericit din viața ei, iar numele medicului care a operat-o a fost trecut la rubrica ”părinți”. Gestul unic a emoționat-o profund pe Sidonia Susanu, care i-a mulțumit printr-un mesaj special, în care i-a transmis că i-a umplut sufletul și este o onoare să ocupe acest loc în sufletul ei.”Mulțumesc frumos, Alexia, pentru surpriza extraordinară și bucuria cu care mi-ai umplut sufletul! Este o mare onoare pe care ne-ai oferit-o, alegându-ne să fim ‘părinții renașterii tale’! Tu, dragă mea copila, ești simbolul triumfului vieții și a binelui!

La început de Săptămâna a patimilor, în așteptarea Învierii Domnului, va urez tuturor, dragi prieteni, că binele să biruiască întotdeauna în viață voastră”, a scris Sidonia Susanu, pe Facebook.

Fratele ei a devein un adevărat erouChiar dacă medicul a făcut o adevărată magie în sala de operație, nimic nu ar fi fost posibil fără fratele Alexiei. Eric a dat dovadă de un curaj ieșit din comun și a devenit eroul ei, după ce a cules de pe jos brațele tinerei, imediat după accident.

Eric a luat brațele și le-a dus medicilor, astfel că aceștia au putut să înceapă operația fără complicații. Acum, tânăra are șansa să trăiască ca un om normal, chiar dacă a trecut printr-o operație deosebit de dificilă.Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
\x\vb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *