Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Emoții Uriașe Pentru Andreea Mantea! Cum A Fost Prima Zi De Școală Pentru David, Fiul Ei: “Doamne Ajută”
Fiul Andreei Mantea a început școala. Prezentatoarea TV de la Kanal D a postat primele imagini cu micuțul David, în clasa pregătitoare!

David, fiul Andreei Mantea, a început școală! Prezentatoarea de la Kanal D a postat primele imagini cu fiul ei pe rețelele de socialzare.

Emoții uriașe pentru Andreea Mantea! Prima zi de școală pentru David, fiul ei

Prima zi de școală a fost extrem de importantă pentru David, dar și pentru mama ei! Micuțul pare este extrem de fericit că a început o nouă etapă din viața lui.

Pe rețelele de socializare, Andreea Mantea a postat primele imagini cu fiul ei în prima zi de școală.


Micuțul David apare îmbrăcat în uniformă, în timp ce afișează zâmbetul său cuceritor! Au fost imortalizate acele momente alături de mama lui, înainte de a păși în sala de clasă!

La rândul său, Andreea Mantea s-a arătat extrem de emoționată în prima zi de școală a micuțului David. Îndrăgita vedetă Kanal D a postat mai multe fotografii cu fiul ei, ocazie cu care le-a transmis fanilor săi și un mesaj. Este foarte clar că emoțiile au copleșit-o deja pe celebra mămică!

„Prima zi de scoala! Doamne ajuta!”, a scris Andreea Mantea.

Andreea Mantea, chinuită de o boală autoimună. Chiar micuțul David a dat-o de gol: “Se umflă”

Andreea Mantea a dobândit o boală autoimună chiar după nașterea fiului ei, David. Afecțiunea a apărut din cauza unor alergii. Simptomele acestei probleme de sănătate sunt total neobișnuite.Chiar micuțul David a fost cel care a dezvăluit această problemă de sănătate de care suferă Andreea Mantea.

Vedeta TV a explicat, în direct, la Teo Show, cum se manifestă afecțiunea chinuitoare!

„Mami suferă de o boală autoimună și, de fiecare dată când se supără, mami se umflă vreo 10 kilograme. Nu e reținere de apă. Dacă se liniștește, se desumflă. La orice fel de emoție.

Mă expun foarte mult, dar nu este problemă că am haine de la S la L. Plec îmbrăcată în ceva și se întâmplă pe parcursul zilei să mă desumflu și trebuie să dau jos L-ul și pun S.

De la mine nu a plecat de la o problemă, de la vreo supărare acută, a plecat de la niște alergii pe care nu știam că le am, pe care le-am dobândit în urma nașterii acestui pui”, a mai dezvăluit prezentatoare Kanal D.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
\x\vb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *